Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Teyzeme alınacak telefon. Kriterler; -Dokunmatik smartphone olucak. -Facebook, kelime oyunları en fazla subway surfers'ı kasmadan çalıştırabilecek. -Boş boş fotoğraflar çekebilir. Bu nedenle arka kamerası çok kalitesiz olmazsa sevinir, mutlu olur. -Düştü mü paramparça olmasın lütfen sakardır biraz. Evet teyzem böyle bir telefondan hoşlanır. Bir de android tablet kullanıyor. Ona zor alıştırdım. 4s vs. demeyin lütfen. Ya da microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 galaxy e5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Samsung'un ucuz telefonlarına çok kalitesiz diyorlar, kullanmadım dedikodumu bilmiyorum. Lenovo s60, GM discovery, Asus zenfone 5 (2gb ram olan) gibi seçenekler düşündüm. Bilemedim bu markalar telefonlarda nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 general mobil android one. 2 sene götürür. sikko oyunları da açar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 s4 mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 general mobile android one sadece teyzeni değil hepimizi baya götürür. itiraf edemesek de milyarlık aletlerimizle facebook, twitter, instagram vs. dışında kullandığımız yok. arada mail fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 kesinlikle android one. 1500-2000 tl ye alacağın telle aynı donanıma sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Ya abi çok fazla kronik sorunu varmış bu cihazın. Evet özellikler güzel ama sorunlu olupta uğraşmak istemiyoruz yedek telefonumuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 htc one miniler güzel duruyo ama 1k falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 G7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 g3 beat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 G3 beat alma (bende var), o paraya çok daha iyileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Ya ucuza telefon almak daha zormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Kayınvalideye e5 aldık,sorunsuz kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bir haftada almışsınızdır çoktan da ben gene de yazayım. Hafta başında bi arkadaş için baktık bizde yeni. lenovo p70 harika olsa da piyasada yok bir süredir, yakında gelir diyorlar. GM android one f/p olarak çok iyi, ama dokunmatik ekranında problem yaşayan epey kişi var, birde plastiğine dandik diyorlar görüp almalı. n11'de zenfone 5 satıyorlar 569 liraya "refurbished" mallar. 2 sene garantili falan. http://urun.n11.com/cep-telefonu/asus-zenfone-5-akilli-telefon-16gb-yenilenmis-P59649093 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 win10 phone'lar cıkmadan patladı heralde hiç hype yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 iphone5 2. el temiz fiyat / performans en iyi telefon şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Lenovo vibe x2 oneriliyo bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Dartanian said: Ya ucuza telefon almak daha zormuş. ahahhhahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar