Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara'da playstation ve arcade


Kostok

Öne çıkan mesajlar

bir arada bulabileceğimiz eli yüzü düzgün salon var mıdır? arcade olmasa da olur, playstation'da pes ve fifa'dan başka oyunları olsa yeter. fiyatları biraz tuzlu olsun, çoluk çocuk gitmesin. bu sıralar nomad hayatı yaşıyorum, yardımcı olursanız çok makbule geçer. semt önemli değil, ankara'da nerede olsa giderim, ulaşım sorunum yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fantasy land'e ve joy'a gittim. Fantasy land daha cok eglence mekani havasi tasirken joy baya baya atari salonu havasinda. Fantasy land'de daha cok eglendim diyebilirim. Joy'da ise nostalji yasadim. Metal slug ve street fighter 2 birden fazla makinede var joy'da. Cadillacs and dinosaurs ve sf 2 her iki salonda birden var. Joy'un ustunlugu ise mortal kombat makinelerinin birden fazla olusu oldu. Fantasy land'deki guitar hero arcade ve araba yarisi makineleri ise bir harikaydi.

Baska bigun Antares'e yolum dusunce icerideki rolling ball adli bowling salonuna ugradim. Cadillacs and dinosaurs ve sf 2 orada da vardi. Orada da baya eglendim diyebilirim.

Eli yuzu duzgun ps cafe arayisim ise devam ediyor. Oyunlar genelde pes fifa ve gta'dan oteye gidemiyor. Onlar da beni pek acmiyor. Demetevler metrosunun civarinda bi playstationcida gran turismo buldum. O baya bi oyaladi beni.

Bayadir atari salonuna gitmiyordum. Ben cocukken jetoncu abilerden ablalardan aliyorduk jetonlari. Simdi jeton otomati icat olmus. Parayi otomata sokuyorsun jeton veriyor. Fantasy land'de lira basina jeton aliniyor. Ne kadar lira o kadar jeton. Joy'da otomata verilen para arttikca verdigi jeton sayisi da artiyor. O acidan joy daha hesapliya geliyor.

Simdilik boyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...