dasBock Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 abi olay aslında VW değil bence almanyanın genel problemini yansıtıyor o yüzden millet yükleniyor. başıma gelen olaydan kısaca özetleyeyim: eski ev sahibim ısı sayacının doğruluğunu kanıtlayamadı bana ısrarla talep etmeme rağmen. "firmadan aldığım yazı bu sayaçlar doğru almanyada söz demiri kesere" getirdiler lafı. anlatmak istediğim biz almanız herşeyin doğrusunu yaparız bu ülkede söze güvenip iş yaparız edası var genel anlamda. bu olay da alman disiplinini çatlatacak cinsten bir olay o yüzden yükleniyor bence iyi de oluyor. artık kendinden olmayanlara tepeden bakmak yerine kendilerinin de pek masum olmadıklarının farkına varırlar.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 merkel bi de bununla uğraşır şimdi işi gücü yok :d
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 ben de bi dilekçe vereyim diyorum savcılığa araştırılsın kamu davasına dönüşür yok öyle doğanın anasını bellemek
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 merkel terligini almis eline vw ofisine gitmis.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Fenerbahcenin sike davasina donecek mi acaba ben onun meraki icindeyim. Kisilerle kurumlari adghjsjfjd Yazik yok. Yazik olan kandirilan insanlar ve onlarin firmaya olan guveni. Ceza neyse kesilecek, firma kullerinden dogacak. Olmasi gereken bu. Jeeztro said: şaka gibi lan vw diye nasıl yüklenmiş millet. tek derdimiz emisyon problemi yani ? yazık lan, firma bu kadar cezanın bilmemnenin altından kalkabilecek mi gerçekten ? bir yerde 20 küsür milyar dolaresten bahsediliyordu sadece abd için. asyası avrupası vs bir sürü yeri var bunun, akbabalar şimdi takır takır açarlar davaları. gg no rmk
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Vw nin iflası konuşulmaya başlandı, böyle bir ihtimal olabilirmi ekonomist arkadaşlar, yıllık karı 15 iken 18 ceza geldi diye iflasa gidebilirmi firma
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 18 falan ceza gelmedi, daha trial bile olmadi. Avukatlarini dun tuttular. Biraz yavas arkadaslar.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 tamam biraz ağırdan alalım madem öyle diyosan çok darlamayalım vw'i arkadaşlar.
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 30 milyar dolar değer kaybetmiş sdf http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2015/09/23/vw1.gif
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Tr de olsa 30 yılda sürer ama Amerikalılar bunu 6 ayda bitirir.Esas mesele 2016 modellerinin satışına izin vermeyecekleri
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ceo da çok abartmış baksana http://www.cnbc.com/2015/09/23/martin-winterkorn-resigns-as-volkswagen-ceo.html aman nolcak canım bi araba yapımcısı yalancı ve dolandırıcıysa n'lcak tok kapı sesi geliyore Baggio said: Hayır, abartıldı diyorum sadece. Dünya yüzündeki bütün VW-Audi araçları çevreyi kirletme merkeziymiş gibi muamele ediliyor Greenpeace fırsatçılığı ile. Aynısı Chrysler'da, Ford'da çıksaydı bunun yarısı kadar tantana edilmezdi. (GP'e teşekkür edilecek bir konu da yok, durumu ortaya çıkaran onlar değil, onlar tellal sadece.) AKP 1 Kasım'da hükümete geri dönmeyi başarırsa yılbaşına doğru dizel araçlarda ÖTV indirimi ve karbon emisyon sınırı düzenlemeleri görebiliriz :p
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 iflas falan olmaz lol nolcak. ceza öderler milleti kandırmanın bedelini çekerler biraz. Hayır bide bu tesadufen karsılasılan bısı. belkide bilinmeyen baska alevereleri var bunlarn.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Esh said: Of tam yatirimlik sdfhd al da vw ile beraber sen de gümle :d
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 diğer markalar temizse vw'i reklamlarda efsane aşağılarlar artık şamar oğlanı olacak vw
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 hadi hoş geldiniz diğer markalar adına :) http://www.milliyet.com.tr/emisyon-testi-skandalinin-uc/ekonomi/detay/2122096/default.htm
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Onların hepsi vw grubu markalar,aynı motoru kullanıyorlar.2016 da emisyon değerlerine göre vergilendirme çalışmaları vardı,eğer ona geçersek vw yi tr de tok kapı seside kurtarmaz muhtemelen
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 biliyorum VW grubundan olduğunu. işe sadece VW olarak bakmamak adına paylaştım.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Bayrampasa caddy severler dernegi geyigi di mi o tok ses sdgdf
Öne çıkan mesajlar