guncel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ben 2 sene önce 50 bine almıştım şu an 2. eline rahat 55 verirler nasıl bir şirketse tazminat açarsan zararlı çıkıyorsun dsfsdfs bu arada tüketim değerlerini direk depodan kontrol eden var mı bilgisayar gösterior diye hiç kasmadım ama sanırım bir katakulli de orada var geçen de polo kiralamıştım, 2 kere depoyu fulledim, ibre hep 11/12 de kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 1.6 tdi motor jetta ve Caddy satışını durdurmuş vw Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Jetta'da gümledi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Selam, Herşeye dokunabilirlerdi ama Jetta... bunu yapmayacaklardı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Niye sırf jetta ben onu anlamadım, golf ve passat aynı motoru kullanıyo bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Selam, Jetta olmazsa kurumsal yapılar ayaksız kalır, ne olacak o zaman; her yer A3 sedan ile mi dolsun istiyorsunuz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 hatchback olsa daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 vw kullananlara cevreye verdikleri zarar sebebi ile onumuzdeki 3sene boyunca sadece bisiklet ve toplu tasima kullanilmasi cezasi verilmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Pasha said: Niye sırf jetta ben onu anlamadım, golf ve passat aynı motoru kullanıyo bildiğim. hukumete sirin gozukmek icin. mexico da uretiliyor. bizimkiler gicik buna. ek ithalat vergisi bile koyduk, o kadar giciklar. zira burada urettirmek istiyorlardi, vw istemedi. http://www.hurriyet.com.tr/jetta-ya-meksikali-vergisi-geldi-dogus-oto-sasip-kaldi-17774991 dolayisi ile ayni motoru kullansalar da ekstra gicik olduklarini bildiklerinden sirin gozukmek icin direk sadece bunu iptal etmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 su anki rakamlari bilmiyorum ama bir ara jetta turkiye de VW satislarinin %30 u civari bir yerlerdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Selam, 3.0TDI falan da deniliyor... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 çok iyi araba yaw jetta f/p en iyi nerdeyse Namessar said: su anki rakamlari bilmiyorum ama bir ara jetta turkiye de VW satislarinin %30 u civari bir yerlerdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konusuna koyuyum bari 4.3 Milyar dolar ceza çakmış ABD. http://www.bbc.com/news/business-38578004?ocid=socialflow_twitter VW set to pay $4.3bn for emissions cheat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 az abi 21 falan diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 e tabi simdi 20 devlete vermek yerine 3 5 sahislara vermek daha olumlu sonuclanabilir..gostermelik de atarlar iste 3 5 devlete en az yari yariya ucuza gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar