Siamon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ya bi ara paso mtv de klibi dönüyodu 4 sene önce falan galiba.. ŞİMDİ AÇIKLIYORUM: klipte bi adam varki o da şarkıyı söyleyen galiba adam kel.. adam bi binaya giriyo adam bişilere yaklaştıkça fırtınalar olşuyo.. mesela adam asansörle alt kata inerken alt kattaki kahve titremeye başlıyo falan.. ŞARKININ İSMİ "GET DOWN" olabilir.. şarkının NAKARAT kısmı şöle olabilir: -This is the sound, -It's time to get down... BU SÖZLER nakaratın son 2 dizesidir nakarat 4 dizeydi.. neydi bunu söyleyen ya şarkının adı doğrumu o neydi?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 emin olduğun söz öbeklerini tırnak içinde yazıp sonuna da lyrics ekleyip google da aratarak ulaşabilirsin bu ve benzeri durumdaki şarkılara.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Timo Maas - To Get Down hatta Fatboy Slim mix'lemiş bunu[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 EVET Timo Maas şimdi hatırladım çok teşekkür.. AMA Bİ TANE DAHA VAR: bi grup vardı sonu 57 ile biten mesela blink 182 gibi ama 182 deil 57.. b ile başlıodu galiba ama bunu düşünmeyin b ile başlamıoda olabilir yardımcı olurmusunuz lütfen?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 57 B57 Blok 57 Nina 57 Block 57 57 State 57 Waltz Slick 57 Fifty Seven Stitch Hack & the '57s Jerome57 Lick 57's Section 57 57 Defective East 57th St. The 57th Dynasty ????[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar