sQu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 method ve serenityi anladik da prime ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Prime kim catas isim mi degisti asadadadda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 sQu said: method ve serenityi anladik da prime ne alaka ? Benim hatam editledim Nihilum yazcaktım. ayrıca yazıda anlaşılması gereken şeyi kaptıysan sorun olmaması lazım. amaç polemik çıkartmak değildir umarım ?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Valvyn said: Prime kim catas isim mi degisti asadadadda Yok Tarren Mill serverında bulunan ve zamanında güzel işler başarmış multi national bir guild. İyidir hoştur. Tabi multi national olsa da bizim türkler uyum konusunda pek başarılı değil. Hani sene 2015 olmuş türk guildinde progress kovalayanlar var diyen arkadaşa atıfta bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Prime yeniden kuruluyor ya, Business guildi toplamaya baslamis bile. Duyumlarıma göre catastan prime'a gecenler bile varmış :) Oct 12, 2015 Avlaka joined guild Prime Oct 13, 2015 Bysopa joined guild Prime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 #fuatavniwow 2015-2016 CATASTROPHE shortlist elimize geçti. Ara transfer dönemi hızlı geçeceğe benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 yahu vay arkadaş imdat yemin ediyorum ne dotworrymiş be o kadar rem method raid yapiyoruz hala abim shortlistlere girio bana ulaşan yok belki ben de türk guildinde raid yapmak istiyorum baydım buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 miraulun telefon bugli cikmis gözükmüyor, bir daha yükler misin lütfen teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Yok öyle bişi miraulun telefonu sadece bize özel geceleri çağırıp pijama partisi yapıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Neyse kısmet zaten telefon kullanmıyorum ama fanlari için istemiştim. Böyle bir recruit çalışması üzerine de şu şarkıyı paylaşmak istiyorum. https://www.youtube.com/watch?v=2olONiOEdiA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 protreh ile sanktora'da gitmiş method'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 micha said: protreh ile sanktora'da gitmiş method'a ohaa harbi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Tabi onlar da gitti. Gidenlere hayırlı olsun. Kalanlara nice raidler başarılar demek lazım bu dünyada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 micha said: protreh ile sanktora'da gitmiş method'a sen de gitsene <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 all capsi nasıl patlattılar ya koray gibi bir adam bile ancak 1/3 content dayanabildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 method'a 100$'a adam sokulur, iletişim için pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Ifartcritted said: yahu vay arkadaş imdat yemin ediyorum ne dotworrymiş be o kadar rem method raid yapiyoruz hala abim shortlistlere girio bana ulaşan yok belki ben de türk guildinde raid yapmak istiyorum baydım buralarda pfff çünkü siz çakma methodlusunuz .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 İçinizde kim gerçek Methodlu ise bir adım öne çıksın ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Yazık ya, bir oyunda bile anlaşmayı beceremiyorsunuz. Neyin hırsı bu? Sanki dünyayı kurtarıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Sinowhatrecup said: Yazık ya, bir oyunda bile anlaşmayı beceremiyorsunuz. Neyin hırsı bu? Sanki dünyayı kurtarıyorsunuz. Abi oyunla hiç alakan yok heralde, dünyayı değil Azeroth'u kurtarıyorlar... Bir kaç tane de oyun oynarken ölmüş insan resmi/haberi yapıştırsan daha kaliteli bir post olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Sinowhatrecup said: Yazık ya, bir oyunda bile anlaşmayı beceremiyorsunuz. Neyin hırsı bu? Sanki dünyayı kurtarıyorsunuz. bunu diyen vatandaşın zamanında ettiği laf "ama dil deyince car car car.. hay allahım valla o kadar sinirliyim ki su anda. Yanımda olsalar bogarak oldurebilirim!!!!!!!!! ulan insan kafa dagıtmaya giriyor manyak olup oyundan cikiyor." said: Full hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Azeroth'u kurtarıyoz da bi kişi de 'tişikkirlir sipirmin' demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sQu said: Sinowhatrecup said: Yazık ya, bir oyunda bile anlaşmayı beceremiyorsunuz. Neyin hırsı bu? Sanki dünyayı kurtarıyorsunuz. Abi oyunla hiç alakan yok heralde, dünyayı değil Azeroth'u kurtarıyorlar... Bir kaç tane de oyun oynarken ölmüş insan resmi/haberi yapıştırsan daha kaliteli bir post olurdu bence. abi prime son flash transferleri ile azerothu kurtaracak kadroyu kurma konusunda son adımı atmış diyorlar. Artık top250 garantiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ragefreakyo said: sQu said: Sinowhatrecup said: Yazık ya, bir oyunda bile anlaşmayı beceremiyorsunuz. Neyin hırsı bu? Sanki dünyayı kurtarıyorsunuz. Abi oyunla hiç alakan yok heralde, dünyayı değil Azeroth'u kurtarıyorlar... Bir kaç tane de oyun oynarken ölmüş insan resmi/haberi yapıştırsan daha kaliteli bir post olurdu bence. abi prime son flash transferleri ile azerothu kurtaracak kadroyu kurma konusunda son adımı atmış diyorlar. Artık top250 garantiymiş. Giden iki kişi de güzel oyuncu hem iyi insanlar hem de iyi oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Dünyada wow oynayanların %99'u sana kıyasla iyi oyuncudur sanırım tahmin ettigim kişiysen :) arkadaşların hakkında yorum yapmayacagım ama prime guildi bütün top guildlerin agzına meze olmuş, dalga geçmek için parametre olarak kullandıkları bi lakap, bir fail ikonu olmuş durumda. Dedigin gibi iyi oyuncular ve iyi insanlar ise prime da işleri ne :) prime guildi hakkında fikir edinmek için [video]https://www.youtube.com/watch?v=iMu_Zj3pKgQ?feature=oembed" width="459"> al gm'i de bu [video]https://www.youtube.com/watch?v=04XYJUjepzI?feature=oembed" width="459">
Öne çıkan mesajlar