Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: BonePART, 08 June 2003 01:48 tarihinde demiş ki: Unutmadan vapurdan sona biz tufekle atıs yaptık. Estel Tufekle vuramadı tavancaylada kacırdı. Volfi vurdu bone 3/3 yatı tufekle ve sniperlıgını gosterdi[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa Ülen tüh ben nedene görmedim:)[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yok yav ben daha sessizim esası sizle anlaşamasaydım sesimi duyucağınızdan şüpheliydim:) Bu arada babamda bana öle şeyler der:)[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 evet tipim kaymis sekilde azonce eve geldim birazdan cektigim resimlere bakicam neyse bide piknikden bahsedelim tahmin ettigimden cok cok daha iyi gecti diyeblirm yapdıgımız saglık yürüyüşünden sonra kimsenin pek action yapicak hali kalmamisti belkide bizim adimiza iyi oldu sakatlik felan çıkmadi etler cok guzeldi gelen insanlar cok guzeldi hayat cokguzel ....[hline]Plugged in and ready to fall [Bu mesaj waxwing tarafından 08 June 2003 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Gerıde karpuz kabugu harıc cop de bırakmadık bır kısmını topladık gerı kalanını chemıcal yaktı :) butun naylonları felan yaktı herıf etrafta yakıcak bırsey arıyodu en sonunda baktık tekneden denıze kıbrıt atıyo[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır [Bu mesaj Viktor tarafından 08 June 2003 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yesss 5 tane felan guzel resim var arzulyana yoliyim ben anlamam siteye koymadan felan bikisi yapsa su isi guzelde olur aslinda[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ben annesi ve Babasina acıyorum Chem'in. Evde herşey alev almaz - ısı geçirmez maddelerden yapılmış, Kalem kutusunda 4 5 tane küçük flamethrower. Kalem yerine kağıdı yaka yaka yazı yazıyo.... Bide baş ucunda tüfeği ohh....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bana maillasana [email protected][hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 direk [email protected][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Fotoraf makinesinden fotoları çıkanlar bana atıyor öms ile ulaşın hepsini birleştirip siteye koycam[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bandırmada zirve yapacam gelmeyeni zütecem zaten..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bandırmadan kaç adam wardır ki toplasan[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 nuke nerede oturuyorsun ? abi nolcak istanbulda oturanlar 2 saat te burdalar ya atlayın ido ya ..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ya ben gelemedım uyuya kalmısım :( işallah başka bi sefere. ps: resimleri [email protected] adresine (bana yani) gonderirseniz sitemize koyarım herkes görebilir.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Popeye (07:50 PM) : annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yok ben editlicem sonra slide show halinde sitede yayınlıcam forumda bakmak çok kasıyor bu arada karakedi oradaydı bi sürü kedi vardı sürekli bizi izliolardı bence karakedi vücudundan ayrılıp kedi lere yerleşti bizle geldi:)[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 fiziki olarak evde fosur fosur uyuyor olsamda manevi olarak yanınızda idim arkadaşlar :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Popeye (07:50 PM) : annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ehae kedi iyi ki uyumuşun abi :) Yoxa Berkle etler için Pvp mi yapardınız bilmem :) (bkz: Kedi pizzaları bir bir yedi aka pizza hut a geçirmek)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 of abi 2. resim açıkda 1. cisi açılmıyo deli olcam bu arada estel anırıyoda neymiş be fotoğrafı kaplamış :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 lol Ben de istiorum =] Kışında yapmayan Bone olsun o zaman, belki ben de katılabilirim. En uykucu admin: Kedi Piknik alanına en uzak admin (TR sınırları içerisinde ;)) : Nefr said: Viktor, 07 June 2003 20:16 tarihinde demiş ki: ...ben aslında kedılere verelım dedım ama mıllet bır an bana dalıyordu nedense bugun herkesın kedılere karsı bır tepkısı vardı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Yapalım arkadaşlar birsürü atraksiyon. Yeter ki ayağımız alışsın.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Estel_Anorien, 08 June 2003 13:04 tarihinde demiş ki: Beyler bu kadar çok buluşma vs yaparsanız işin büyüsü kaçar.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] [hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Yani tharkas? Eee? Bir kere hep beraber toplanmadık ki. Daha tam olarak o büyüyü yakalayamadık bir kere kedi yoktu arcane yoktu fizboz yoktu.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ben bi $ey soracam koca piknikte iki tane fotoğraf mI çektiniz... :-P *!kILdIr*[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 100tane vardır kesın[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 100den fazladır ama çoğu net çıkmamıştır..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 üff tamam tamam bugün halledicem.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar