toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Şirketten ayrılırken 2 yıldır zimmetli olan bu notebook'u teslim etmemeyi düşünüyorum. Benden 2,3k gibi bir fiyat çekecekler yaklaşık olarak. Değer mi sizce? Üzerine 1k ekleyip sıfır mb air de alınabilir, bu hp elitebook'ların olayı nedir anlamış değilim. Ama çok güzel, ince, hafif, tasarımını sevdigim bir urun kesinlikle. Alet şunun aynısı, sadece 8 yerine 4GB ram var. Gerisi tamamen aynı. http://www.sanalmarketim.com/hp-h5f49ea-elitebook-folio-9470m-ultrabook-core-i73687u-8gb-256gb-ssd-14-win-78-pro/p_51905/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Evet unibody aluminyum olunca 5k+ oluyo. Pili de baya gidiyor bunlarin. Ama o paraya bobrek satilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 2 senelik urun icin bana da fazla geldi, ama oldukca memnunum da. Su anda notebook'a ihtiyacım oldugundan da emin degilim. Uni ogrencisi olarak 3,2k'ya 13" macbook air almak varken de su an mantıksız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 2. El mbair bak bence buna 2,3k vermektense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Pili ne alemde? Bize bunların workstation olanını verdilerdi 2.5 sene önce işe girdiğimde, şu an piller pert. Ben bütçeden macbook pro aldırıp geri verdim benimkini lel. Bir de yıl olmuş 2015 hala HDMI çıkışı yok laptoplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 En acısı da hdmi çıkışı olmadığı için laptopu tüplü tv'ye bağlayamıyorum hdmi to 3rca kutusu ile. Satsam mı sahibinden'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Pili iyi durumda bi sıkıntısı yok, temiz kullandım. Hala alıp almamak konusunda kararsızım, yeni sirketin verecegi laptop'tan da umudum yok. Mevcut calısanlarınki cok cok kotu durumda. Eger yeni bisi vermezlerse bunu kullanırım diye dusunuyorum bir yandan. Bir de satın almazsam eger, sonra laptop icin butce ayıracagımı da sanmıyorum o yuzden kararsızım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 nereye geçtin la toggie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar