karatan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 http://i.imgur.com/XgoxSp1.png Şimdi ttnet roket açtım torrent origin'den oyun indirmece filan asılıyorum. Malum adil kullanım dolunca zincirini koparmış gibi dalıyorum ne indireceksem. torrent+origin 5mb yapmıyor saniyede.(programların verileri öyle diyor) ama buradaki grafikte 40+ mb veri görünüyor. o kadar olamaz değil mi dostlar? windows10 beni kandırıyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 kaynak az veriyosa senin yapcagin bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 25 tl'ye 150mpbs yaptirdim evenasil bu fiyat be tr'ye gore? not : rusya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 40 lira veriyorum 8mbit nete hesapla nasıl oldugunu üstelik haftadan sonra 3mbit e düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 burda kota mota yok. ya aslinda varda cok tinlanmiyor. firmalarin kendine ait bi kotasi yok ama devletin varda bak keyfine diyor firma acik acik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar