wolcano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 lamblara tame basılıyo all release edilip tamer 100 leniyor. bronz elementi ceseti kestikten sonra başka iron ıngot çıkıyor Flam sanet kal vas koşarak atiliyor. flam sanet atildiktan sonra player a bomba krim etme olayi tailor bugu var sürekli tekrar yap diyosun sonra takir takir tailor kasiliyor bu bug nasil kapatabilirim acaba.?[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 lamb ve sheep tamingi 100.1 e cikarirsan o hallolur bronze elementi earth elemental ustunden yapmissindir onun lootuyla alakali bisey lootunu degistirirsen oda degisir. freeze time ayarlariyla oyna magery scp lerinden kim kimi kime crim ediyor daha iyi aciklarsan yardimci olurum delay time koy yada bi giysi yapimdayken digerini yapamicak sekilde ayarlarsan o sorunda hallolur[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Uw_Anthrax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bizim anlattıklarımız cokmu yabancı geldi :) [Bu mesaj Uw_Anthrax tarafından 24 Ocak 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 the coder halisin biraz aradim ama anlamadim denedim bazi buglar cözdüm bu unicorn bug cözemedim tek o kaldi.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 şimdi bomba olayi söle Ben sana flam atiyorum sonrada bombayi altinda patlatiyorum ve guards yazityorum crim oluyosun yani benim crim olmam lazimken sen crim oluyosun bu bug böle bişi.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Şehir içinde exp lerin atılmasını engelle. İlgili scp i bul : on=@dclick bölümüne if (strmatch('region.type','gz') // gz yi salladım src.sysmessage Atamazsinnnnnnnnn return 1 endif gibi bişey ekle oke[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ?
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tşk beyler[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Darklight1903, 24 Ocak 2005 14:47 tarihinde demiş ki: freeze time ayarlariyla oyna magery scp lerinden I ıh. Bunun çözümü sanırım , ilk seviye büyüleri ile diğer büyüler arasında farklı delay itemleri vermek .[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ?
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 oda doguru ya dedini yaptim itemb3.scp icinde Explosion buldum ekledim ama olmadi [ITEMDEF 0f0d] //Potion (Purple) DEFNAME=i_bottle_purple TYPE=T_POTION TDATA1=0 RESOURCES=i_bottle_empty WEIGHT=1 DESCRIPTION=Potion (Purple)(Explosion) SUBSECTION=Potions CATEGORY=Provisions - Alchemy & Magic ON=@Create MORE1=s_explosion MORE2=0.1 ON=@DCLICK IF RETURN 1 if (strmatch('region.type','guards') src.sysmessage Bunu Gz İcinde Kulanamasiniz. return 1 ELSE SRC.NEWITEM i_mem_exp SRC.ACT.EQUIP SRC.ACT.TIMER 2 ENDIF Scirpt bu vallaha Denedim atiliyoz gz icinde.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 [spo1=Boyle yap]ON=@DCLICK IF RETURN 1 if (strmatch('regiontype','r_britain') || (strmatch('regiontype','r_minoc') || (strmatch('regiontype','r_moonglow') // vs yap src.sysmessage Bunu Gz İcinde Kulanamasiniz. return 1 ELSE SRC.NEWITEM i_mem_exp SRC.ACT.EQUIP SRC.ACT.TIMER 2 endif endif[/spo][signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ?
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 malesef yine olmadi dostum malesef[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 o adamin crim olma nedeni flam sanct buyusunun 2x2 yard alana melee ve o tur atacklari geri yansitmasidir. explosionu ranged attack gibi gosterebilirsen o sorun hallolur bide flam sanet uus sanet rel sanet degil flam sanct uus sanct rel sanct sadece o buyulerdemi freeze time kalkiyor yoksa hepsindemi[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
simonare Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 [ITEMDEF 0f0d] //Potion (Purple) DEFNAME=i_bottle_purple TYPE=T_POTION TDATA1=0 RESOURCES=i_bottle_empty WEIGHT=1 DESCRIPTION=Potion (Purple)(Explosion) SUBSECTION=Potions CATEGORY=Provisions - Alchemy & Magic ON=@Create MORE1=s_explosion MORE2=0.1 ON=@DCLICK IF RETURN 1 if (==1) src.sysmessage Bunu Gz İcinde Kulanamasiniz. return 1 ELSE SRC.NEWITEM i_mem_exp SRC.ACT.EQUIP SRC.ACT.TIMER 2 ENDIF[signature][hline]
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 malesef yine olmadi bu bug nasil kapatacaz ya bir yardim[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bide şu tailor olayında heba edince skill gelmesi olayına, item yapıldıktan sonra skill gain olayı başlasın ondan öncesinde olmasın bişey[signature][hline]Boo
simonare Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 biyerde hata yapıyosun kesin[signature][hline]
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 neden calişmazki bu içat yahu şaştim kaldim he.The coder abi Bu R3rc4 sphere kurudum calişti ama 2.0.3 clientlede girmiyor Siz hangisini tavsiye diyonuz.He az da unutuyodum ya nebula scriptleri içinde başka bug bilen varmi mesele unicorn bug var spwanda char olarak cikiyor ya bu sorunlari nasil ayarlicaz acaba The coder abimizin verdigi logout scripti cok manyak bir script harika işe yariyor. [Bu mesaj wolcano tarafından 26 Ocak 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tailor bug unu nebula da vardi parali olmadan once 30 a kadar oyle geliyor ama ondan sonrasi zaten gelmiyor
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: bombaci_niyazi, 26 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: tailor bug unu nebula da vardi parali olmadan once 30 a kadar oyle geliyor ama ondan sonrasi zaten gelmiyor noldu serverler paralı olunca bugları kendi kendini yok falanmı ediyo cevap verirken biraz düşün yok paralı oldu cart oldu vs. vs...[signature][hline]
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Arkadaşlar varsa bildiniz buglari kapatalim lütfen yardimci olun.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Öne çıkan mesajlar