yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ben de tirion'u redemption'la yeniden hayata getiriyorum 2 günde bir falan. o çok şukela oluyo eheh yalnız bugün de 2 kere warlock'lar sylvanas'la tirion'umu çaldılar, hem üzüldüm hem gıpta ettim adamlara. kendi sylvanas'ını öldürüyosun falan etrafı da temizliyosun cart curt şahane bi kombo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 yav said: unstable portal genel olarak saçma bir kart değil mi ya bari cost 2 less olmasaymış tüm kartların toplamını baz aldıgında 3 mana ve üstü creature sayısı , 2 mana ve altında ki sayıdan fazla oldugu için sacma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 çok maç kazandırdı çok maç kaybettirdi. keltuzad çekeni bilirim, ysera geldiğini bilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 http://s11.postimg.org/g8dwx7k5v/Ekran_Resmi_2015_10_12_23_42_07.png thoughsteal ile justicar'ımı ve consecration'umu çaldı (bi de chow ve juggler) benim justicar son 3 kart içindeydi, son kartım ise joust ile heal veren tuskarr :D bundan önceki 6-7 turn asıl efsaneydi detay anlatmayayım fazla ama adamın elinde son kartı kaldı, ben vuruyom falan, bende de tirion healbot ve tuskarr var galiba dedim bu son kart cacıktır, vurayım ağzına yüzüne çıkarayım tirion'umu. sonra alıverdi elimden MIND CONTROL ile. neyse tuskarr'ın body sağlam joust healing'i bir kenara. neyse heycanlandım kafam durdu hesaplayamıyorum falan, silverhand'lerle mi vursam 5/5'i face'e saklasam diyorum çünkü +4 heal basıyor her el, sonra tam hesabı yaptım baktım kart biteli 4.tur, -4 geliyo.... aldım tabiski şöyle bitti http://s11.postimg.org/5eohp3qab/Ekran_Resmi_2015_10_12_23_43_26.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 günlük quest için secret pala attim bügün :) http://s30.postimg.org/7dzejuy5d/secret.jpg turn 3 iki tane secret keeper biri 5/6 diğeri 4/5 5 tane secret açılmış elimde hala secret var, çıktı adam direk rank 9 maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 beneath the grounds attım. turn adama geçince 3 tane patladı be. resmen boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Baya zor ihtimal gerçekleşmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Saraad dan gelen Redemption ve 2 kez ölen Rhonin sağolsun. En son yere sorcerer ve flamewalker atıp mutluluklar diledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 CW'ye karşı oynuyorum. yerde 2 shredder'ım 5 silverhand'im var adamda tek vuruşluk death's bite var. Shredder'a vurdu, ne çıksa beğenirsiniz? ARMORSMITH :D yihehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ss yok ama gece gece monitörü kırıyordum lan. önce turn 5'te oil rogue'a yenilmeyi başardım (bütün kartlarını harcayıp, bgh, prep, oil, evis kombosu ile). dünyada ilk turn 5 kill olabilir oil rogue'un yaptığı, o derece. sonra secret paladin'in ağzına sıçmışım çok doğru oynayarak. tek yapmam gereken elimde 8 kart varken doomguard inip 1 minion öldürmek, yerdeki voidcaller'dan da ya malganis ya jaraxxus inicem beleşe, sonraki turn ona taunt vericem, gg. sen git doomguard, elimde kalan 7 karttan jaraxxus ve malganis'i discard et.... harika oldu ya harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Bu burda dursun, beni rakip görenler bir kez daha düşünsün :D http://s14.postimg.org/rizo5rl35/198.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 hoba hasdufhdsuafha. tavern brawl dream yaptım druidle. turn 3'te yerde 3 webspinner'ım varken, astral communion attım. sonra 10 manaya her elime gelen beast'i indim. saçma sapan oldu hsudfhudashfua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 zevkli olmuş bu brawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 lan yine küfürler edecektim ucundan döndüm... Dragon Priest beni 5 bırakmış ve benim boombot'ımı çalmış durumda. Adamı 2 bırakmışım, hellfire atmam lazım. Hellfire atınca yerde 2 minion'ım kalıyor, boombot'ın beni de öldürme şansı %25. Loatheb üstüne hellfire attım ki, boombot'ın beni öldürme şansını %18.5'a indirdim. veeeeeeee Hellfire'ı attım. Boombot 3 minion'ı ıskalayıp bana vurdu amaaaa 1 vurdu :D vay amünyum dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 sabonis said: sen git doomguard, elimde kalan 7 karttan jaraxxus ve malganis'i discard et.... harika oldu ya harika. Normal bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 çok normal evet %2.4 ihtimal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bence de gayet normal, her şeye % olarak bakıyon sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ya başka nasıl bakacam? Bir şey ya olur ya olmaz, %50-50 diye mi ahsdfuhasufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Programlama hatası olması % kaç ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 elde jaraxxus ve malganis varken doomguard oynayıp % falan bahsetmek nası bi duygu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 o oluyo. başka yapıcak hiçbişeyin olmuyo adamın lethalı var artık o son yüzdeye oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 biraz matematik sorcam olasılık kombinasyon permütasyon karıştırıyorum sanırım hatırlamaya çalıştım da 2 tane discard edilecek elde 7 kart var 2 tanesinin discard edilmesi istenmiyor. Istenmeyenlerin discard edilme ihtimali %2,3 mü yani 1/7 x 1/6 şeklinde basit hesap veriyo mu bize risk olasılığını? mesela 7 karttan 21 farklı şekilde 2'li discard edilebilir. ( 7'nin 2'li permütasyonu) Bu 2'li kombinlerden HER BİRİNİN oranı %2.3 ve fakat 21x2.3 tüm ihtimalleri (%100) ü kapsamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 7 karttan 2 li discard 21 farklı şekilde olmuyor 42 farklı şekilde oluyor. Önce 6 nolu sonra 7 nolu kartın discart olması ile önce 7 nolu sonra 6 nolu kartın discard olması aynı olasılık değil farklı olasılıklar. O sebeple 21 çifften 42 olasılık var. Edit: Ayrıca %2,3 diyorsunuz ama aslında %2,4 (tam değer %2,38) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 o zaman o 2 kartın discard edilme şansı %2,38 küsür değil %4.76 şimdi tuttu hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Aynen :) iyi olmuş sabo'ya ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar