Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir takım olaylar (ssler)

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

ben de tirion'u redemption'la yeniden hayata getiriyorum 2 günde bir falan. o çok şukela oluyo eheh

yalnız bugün de 2 kere warlock'lar sylvanas'la tirion'umu çaldılar, hem üzüldüm hem gıpta ettim adamlara. kendi sylvanas'ını öldürüyosun falan etrafı da temizliyosun cart curt şahane bi kombo
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
http://s11.postimg.org/g8dwx7k5v/Ekran_Resmi_2015_10_12_23_42_07.png

thoughsteal ile justicar'ımı ve consecration'umu çaldı (bi de chow ve juggler)
benim justicar son 3 kart içindeydi, son kartım ise joust ile heal veren tuskarr :D

bundan önceki 6-7 turn asıl efsaneydi detay anlatmayayım fazla ama

adamın elinde son kartı kaldı, ben vuruyom falan, bende de tirion healbot ve tuskarr var galiba
dedim bu son kart cacıktır, vurayım ağzına yüzüne çıkarayım tirion'umu. sonra alıverdi elimden MIND CONTROL ile. neyse tuskarr'ın body sağlam joust healing'i bir kenara.

neyse heycanlandım kafam durdu hesaplayamıyorum falan, silverhand'lerle mi vursam 5/5'i face'e saklasam diyorum çünkü +4 heal basıyor her el, sonra tam hesabı yaptım baktım kart biteli 4.tur, -4 geliyo.... aldım tabiski

şöyle bitti
http://s11.postimg.org/5eohp3qab/Ekran_Resmi_2015_10_12_23_43_26.png
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ss yok ama gece gece monitörü kırıyordum lan.

önce turn 5'te oil rogue'a yenilmeyi başardım (bütün kartlarını harcayıp, bgh, prep, oil, evis kombosu ile). dünyada ilk turn 5 kill olabilir oil rogue'un yaptığı, o derece.

sonra secret paladin'in ağzına sıçmışım çok doğru oynayarak. tek yapmam gereken elimde 8 kart varken doomguard inip 1 minion öldürmek, yerdeki voidcaller'dan da ya malganis ya jaraxxus inicem beleşe, sonraki turn ona taunt vericem, gg. sen git doomguard, elimde kalan 7 karttan jaraxxus ve malganis'i discard et.... harika oldu ya harika.
Sosyal ağlarda paylaş

lan yine küfürler edecektim ucundan döndüm...
Dragon Priest beni 5 bırakmış ve benim boombot'ımı çalmış durumda. Adamı 2 bırakmışım, hellfire atmam lazım. Hellfire atınca yerde 2 minion'ım kalıyor, boombot'ın beni de öldürme şansı %25.
Loatheb üstüne hellfire attım ki, boombot'ın beni öldürme şansını %18.5'a indirdim.
veeeeeeee Hellfire'ı attım. Boombot 3 minion'ı ıskalayıp bana vurdu amaaaa 1 vurdu :D

vay amünyum dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

biraz matematik sorcam olasılık kombinasyon permütasyon karıştırıyorum sanırım hatırlamaya çalıştım da

2 tane discard edilecek elde 7 kart var 2 tanesinin discard edilmesi istenmiyor. Istenmeyenlerin discard edilme ihtimali %2,3 mü
yani 1/7 x 1/6 şeklinde basit hesap veriyo mu bize risk olasılığını?

mesela 7 karttan 21 farklı şekilde 2'li discard edilebilir. ( 7'nin 2'li permütasyonu) Bu 2'li kombinlerden HER BİRİNİN oranı %2.3 ve fakat 21x2.3 tüm ihtimalleri (%100) ü kapsamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

7 karttan 2 li discard 21 farklı şekilde olmuyor 42 farklı şekilde oluyor.

Önce 6 nolu sonra 7 nolu kartın discart olması ile önce 7 nolu sonra 6 nolu kartın discard olması aynı olasılık değil farklı olasılıklar.

O sebeple 21 çifften 42 olasılık var.

Edit: Ayrıca %2,3 diyorsunuz ama aslında %2,4 (tam değer %2,38)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...