Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes E250 Cabriolet veya alternatif öneri

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Uzun zamandır Patinaj'a uğramıyorum, yakın zamanlarda benzer şeyler tartışıldı ise özür dilerim.

Mercedes E250 Cabriolet hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Fiyat/performans ( performanstan kastım, kalite ve şıklık, sadece motor performası değil :D ) olarak özellikle işi bilenlerden yorum bekliyorum.

Bu tarz başka bir alternatif ve ayrca bu fiyat segmentinde başka tarz da olsa bir alternatifiniz varsa yazın lütfen.

Hoş, E250'nin Coupe'si de gayet güzel. Cabriolet + 9 K EUR falan, ona da değer mi değmez mi, kafamda netleştiremedim :)

Sosyal ağlarda paylaş

Fiyat farkı ne durumda acaba ? O modelin sıfır fiyatını göremedim.

Yakıt çok sorun değil, benzinli almayı düşünüyorum bu arada.

Fiyatlar çok birbirine yakınsa Mercedes tercih ederim gibi duruyor.

4.20 Cabriolet de fena değilmiş ama hakkını yemeyelim tabi.

Edit : Baya bir fiyat farkı var sanırım, işin rengi değişti o halde. 4.20d, 4.28i, 4.35i ye bi yakından bakayım o zaman :)
Sosyal ağlarda paylaş

0 alıosan 380k o araba
Şeklen artık mersolar dede arabası degıl, bmwlere gore daha genc ve spor duruyolar ama
380k ya xf v6 3.0 dizel var yav.

2. el alcaksan, madem GENÇ SPOR olsun diosun,
gerçek bir erkek ol
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-dogus-cikisli-ve-bakimli-hatasiz-boyasiz-217426274/detay
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

0 alıosan 380k o araba
Şeklen artık mersolar dede arabası degıl, bmwlere gore daha genc ve spor duruyolar ama
380k ya xf v6 3.0 dizel var yav.

2. el alcaksan, madem GENÇ SPOR olsun diosun,
gerçek bir erkek ol
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-dogus-cikisli-ve-bakimli-hatasiz-boyasiz-217426274/detay

Cayman ya da Boxster almayı düşünüyordum ilk olarak fakat 2 kişilik olması çok düşündürdü. 911'lerde baya pahalı.

BMW-Merso, genç - dede yorumuna katılıyorum. Belki bi ara öyleydi ama, Merso artık daha dinamik duruyor. Zaten her zaman biz daha kaliteliyiz tribi de vardı.

Bu arada e250 Cabrio 380 K TL mi burda cidden ? 250 -280 civarı değil mi ?

Ben yurtdışında almayı düşünüyorum. 51.5 K EUR'dan başlıyor diyor, herhalde 55-58 arasına bu iş biter.

4.28i'ye baktım 39 K EUR diyor. Ya aynı klasmanda değiller, ya da büyük bir indirim vs var :)
Sosyal ağlarda paylaş

E250 Cabriolet, 290 bin TL'ye alınabiliyor. Euro kurunu düşününce ucuz bile kalmış :) TL'de yüksek.

Ben de 4.20d diyecektim direkt, 4.28xi da olabilir benzinli düşünüyorsan.

Açıklamayı da yapmışlar, birisi daha genç ve sportif. Mercedes bence kesinlikle dede arabası değil bu model için fakat daha kalantor ve zengin tribinde kalıyor. Çok sportif bir hissiyat da oluşturmuyor bence, daha çok cruising için gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...