Crossius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oncelikle merhabaler scp yazmak vs vs bunlar icin evimde yani bilgisayarimda Yerel bi server kurayim dedim... Cafe de vs vs kurdum ama evde bos zamanlarimda cafede para harcamamak icin daha rahat olur diye dusundum. Evde kurdum Cd'sinide yukledim hersey hazir sphere 55i Win32 Kurdum Axis de kurdum Accler hazir Tum Clientlerde elimde ama anlamadim Server i calistiriyorum.. Tamam hata yok...! Client ten de giriorum Pass ve acc de de hata yok... Server i goruyorum Ama bir daha tikladigimda "CONNECTION" Yazisi gelio ekranima ama baska bisi olmuo... Server da yani Sphere Server Consolündede su hata var... 00:28:140:Client connected [Total:1] from '127.0.0.1'. 00:28:ERROR:140:Bad Msg Eat 65 bytes, prv=0c5 Ne demek ....? Bir kac yerde ve exile da sordum Client 2.0.3 u tercih ettiler hataya ama zaten onu kullaniyoruummm. Genede sonuc sifir.. Eger yardim ederseniz Sevinirim Sevgilerimle, Enes Severcan Msn: [email protected] Icq: 253560257 Yahoo MSN: [email protected] Aim: 2351254896265[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ultima online'ı silip tekrar dene.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crossius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 alakası yok yeniden kurma ile sadece kendi makinemde yapio bunu diger clientlerde yani baska server lara girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yüksek ihtimal, port/işletim sistemi sorunu.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crossius Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet bağlı degilim kendimde hafif bi sunucu yaraticam ama anlamadim bağlı olmam gereklimi? Cvp bekliyorum...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 serveri açacana kadar yeni sen oyuna girene kadar nette kal sora neti kapa buun yaptıktan sora çalişması lazım[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Şifreni doğru yazdığından eminmisin ?[signature][hline]Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı: Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crossius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Zuhuahah Muhaauh ne demessin...? :D Amma adamsin daha neler bak ne dedim. Clientte server gorunuo yani pass kismi gecmis anladinmi? Simdi sadece Connection die kalio.. Arkadasin dedigi gibi internete bagli iken evet girilio ama bi kere cikinca bi daha girilmioo ne edicemi bilmiorum belki bronx bilir.. dedik ama ses soluk yok arkadastan genede yardimlarinizi bekliom byes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar