akirafes Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 intersporun ithal ettigi voit markasının orijinali ne. yani bu marka sanırım tawindan ithal edilen ürünlere konuyor. Bana asıl orijinal ürünün markası lazım bilen vara paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Voit takriben 95ten beri var hayatimizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 void Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Voit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 İlkokula gittiğim dönemler Voit marka bir futbol topum vardı. Bütün mahallenin official futbol topu olmuştu. Her mahalle maçında 'hacım senin Voit topla oynayalım' diye geliyorlardı. Hatta son dönemlerde ben evde Sega Mega Drive oynama hastalığına kapılmıştım, top falan umrumda değildi. Kapıya geldiklerinde 'bana bi kutu kola alırsanız veririm topu' diyordum. O top sayesinde bi sürü kola içmişliğim var. Yine böyle bi kiralama sırasında topu metro inşaatı yapılan yere (takribi 20-25 metre çukur) alana kaçırmışlar. Kimsenin totosu da yiyip inmemiş topu almak için. Para toplayıp Adidas top almışlardı ikame için. Lezzetli değildi ama o top Voit kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Solcu mahallenin sevilen cocuguymussun helal. Genelde oyle kacan toplarda suc fakirin birine atilir senin de ondan istemeye gonlun elvermezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 benim topu benden 3 yas buyuk bi cocuk patlattıydı öde lan dedim yürü lan dedi ben de a. s. senin dedin eve kaçmıştım, okulda buldu dövdü :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Sonu plot twistli bitecek diye okudum standart bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 akirafes said: intersporun ithal ettigi voit markasının orijinali ne. yani bu marka sanırım tawindan ithal edilen ürünlere konuyor. Bana asıl orijinal ürünün markası lazım bilen vara paylaşırsa sevinirim. VARA VARA VARA VARA bu markanın dambılları 10 kilosu 100 lira ancak kaliteli malzemeden. hiç katkısız vara diyip gitmiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Fistan said: benim topu benden 3 yas buyuk bi cocuk patlattıydı öde lan dedim yürü lan dedi ben de a. s. senin dedin eve kaçmıştım, okulda buldu dövdü :d >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar