Anhora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Ey Büyük Ruh; Sesini rüzgarlardan işittiğim, Bütün Dünya'ya yaşam nefesini veren, duy beni! Ben küçük ve güçsüzüm, Senin bilgeliğine ve gücüne ihtiyacım var. Güzellikler içinde yürüyeyim ve gözlerim güneşin kırmızısını, Günbatışının morunu hiç görmediği gibi görsün. Ellerim senin yarattığın her şeye saygılı davransın ve kulaklarım senin sesini duyacak kadar keskin işitsin. Beni bilgili yap ki, insanlarıma öğrettiğin şeyleri anlayabileyim. Senin her kayaya, her yaprağa gizlediğin sırları öğrenebileyim. Güçlü olmaya çalışıyorum ama kardeşlerimden değil. En büyük düşmanıma karşı – kendime karşı. Beni daima temiz ellerle ve güçlü gözlerle sana gelmeye hazır et. Gün batımının solgunluğu gibi, Benim de yaşamım solup bitmeye başladığında, Ruhum seni utanmadan ziyaret edebilsin. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Anhore. abi i$ bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Üfledim yine dumanı başım çok pis döndü döndüm götümü güneşe çünkü en sevdiğim yöndü az önce üflediğim dumanı çektim hemen içime ulan böyle kabile mi olur geldik yine seçime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Harika dua <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 kızılderililer dualarını amen ile mi bitiriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Aho olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar