Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler noyan canlı yayında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chrome said:

Fistan said:

senin anlattıkların benim demek istediğimi değiştirmiyor

senin dediklerinin de söylemek istediğimiz şey ile bir alakası yok abi. adam forum balicisi değil çünkü. forum balicisi olsa şu anda birsürü kişiyi evinden aldırmaya çalışmıştı. forum tinercisi de olsa köşesinde bullshit atar dururdu. adam high desen.. belki. troll maybe.. ama haklı değilsin bu defa çok üzgünüm.
hayır bu defa da haklıyım
ne forum tinercisi ne balicisi abi sen ne diyorsun
ben öyle bişey demek istemedim iki seferdir anlamadigin halde alakasız şeyler yazıyorsun :d
birinin yüzüne karşı konuşabilmek ya da konuşamamak onu yüceltmez diyorum sen tutturmuşsun balici şöyle yok evinden aldırır tinerci falan asds
güldürdün.benim de yaşım 32, o tarz şeyleri gençlere anlat.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

off sequo bırak artık şu yüzüme aynısını söyleyemessin dramasını ya.
foruma geldiğin günden beri aynı tatava.

ya şu olay kısmen doğru.

şu şekilde doğru, ben kimsenin klavyedeki haliyle gerçek hayattaki halinin aynı olduğunu düşünmüyorum. ben değilim mesala

aynı zamanda karşındaki adama burdaki gibi atıp tutamıyosun. hani dayak yersin üzerler falan diye değil. normal insan ilişkisi yani her ağzına geleni söylemediğinden.

seq tabi onu biraz daha sert bir dille söylüyo ayrı
Mesaj tarihi:
Killer said:

Black-ice said:

ya şu olay kısmen doğru.

şu şekilde doğru, ben kimsenin klavyedeki haliyle gerçek hayattaki halinin aynı olduğunu düşünmüyorum. ben değilim mesala

aynı zamanda karşındaki adama burdaki gibi atıp tutamıyosun. hani dayak yersin üzerler falan diye değil. normal insan ilişkisi yani her ağzına geleni söylemediğinden.

ben yanlış demedim hacı. doğru tabi ki de. ama bunun ayda bir dramasını yapmak gereksiz.

burası forum, internet. her boktan bu kadar alınan, hemen konuyu açık adres vere çeken yetemiyordur buraya. küfre fln sinirlenene zaten bişey demiyorum tam bir yetoluk.

deal with it. ya da direk gidin.
Mesaj tarihi:
Killer said:

sequo biraz kızıyo tabi bu konularda dfd

ayrıca editleyip niye beni kovdun ki şimdi

dramasını yapma'nın sonundaki k'yi koymamışım onu editledim

lafım çoğul gitti işte kim yapıyosa gerçi sen de feysten adres atmıştın bi kere sende de var o potansiyel
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

Killer said:

Black-ice said:

ya şu olay kısmen doğru.

ben yanlış demedim hacı. doğru tabi ki de. ama bunun ayda bir dramasını yapmak gereksiz.

burası forum, internet. her boktan bu kadar alınan, hemen konuyu açık adres vere çeken yetemiyordur buraya. küfre fln sinirlenene zaten bişey demiyorum tam bir yetoluk.

deal with it. ya da direk gidin.

Ne ezikmişsin o konuda çözemedim yüzüne söyleyemeceğiniz şeyleri klavyenin arkasına gizlenip söylemeyin diyorum.

Karakterli insan böyle davranır. Karakter yoksa farklı davranır.

Karaktersizliği savunmanıda anlayamıyorum.

Ben kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğim şeyleri klavyenin arkasına sığınıpta söylemiyorum. Benim görgü anlayışım bu şekilde.
Mesaj tarihi:
ben karaktersizliği savunmuyorum.

karaktersiz adama yetemiyorsun diyorum.

karaktersiz adama gel yüzüme söyle diyen adam onun seviyesine inmiş olur. sen o seviyeye her fırsatta iniyorsun işte.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

adres atmamıştın da izmire gelirim senle yüzyüze konuşurum demiştin tam bir sequosun B)-

evet gelir konuşurum. tehdit değil ki bu. bak ne demişim yukarda, klavyedeki adamla gerçek hayattaki aynı adam değil. oturup sohbet edersin geyiğe bağlar geçer gidersin yani.

oraya gleirim silkelerim mi demişim. dediysem çocuklğuma ver yani sdfk. sanmıyorum ama şuan dediğimden farklı bi niyetle demiş olaym gelirim görüşürüz lafını

şurda noyana da laf atanlar görüşse oturur sohbet eder. onu diyorum
Mesaj tarihi:
Killer said:

Black-ice said:

adres atmamıştın da izmire gelirim senle yüzyüze konuşurum demiştin tam bir sequosun B)-

evet gelir konuşurum. tehdit değil ki bu. bak ne demişim yukarda, klavyedeki adamla gerçek hayattaki aynı adam değil. oturup sohbet edersin geyiğe bağlar geçer gidersin yani.

oraya gleirim silkelerim mi demişim. dediysem çocuklğuma ver yani sdfk. sanmıyorum ama şuan dediğimden farklı bi niyetle demiş olaym gelirim görüşürüz lafını

şurda noyana da laf atanlar görüşse oturur sohbet eder. onu diyorum

etmez. bknz: babacum
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

yok olm geyiğine dedim sana zaten potansiyel var bi feyse geçiş oldu sonuçta işte diye :p

bi ayarsızlık olabilir evet sdfka

yine de işte genel olarak çok ağır takılmamak lazım forumda. yani iğneyi herifin kalbine kadar sokmucan. he öyle yazanlar var yazmayanlar var tabi de kendi görüşüm.
  • Yeni Oluştur...