dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Selamlar. İktisat mezunuyum Ayrıca turizmden de çift anadal yaptım. 4 sene oldu mezun olalı. Şimdi turizm sektöründeyim otelcilik de satış-pazarlama kongre departmanı şu an ki pozisyonu sevmiyorum Pazarlama ağırlıklı veya eğer sektörde kalırsam Revenue, yield management gibi kısımlara kaymak istiyorum. bunun için tecrübe şart ancak MBA falan yapmak istiyorum. e-MBA de olabilir Türkiye de inanılmaz pahalı. linkedin de dolaşırken millet abuk subuk ünilerde MBA yapmış olduğunu görüyorum. f/p MBA arıyorum daha doğrusu :) ya da Türkiye de bir ünide tezsiz falan mı yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 TR'de tezsiz yapmayı düşünme bence. Kimse sallamıyor. Parayla okumuşsun gözüyle bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Ya Anhora sen hangi tecrübenle böyle bir yorum yapabiliyorsun, harbiden anlam veremiyorum. Herkes çok biliyor aq yerinde ya, harbiden herkes çok biliyor anasını satayım pirili ikiyi giziyli bikiyirlirmiş. hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bilgi Türkçe MBA'e bakabilirsin. CV'nde zaten ingilizce bildiğini kanıtlayacak şeyler varsa aynı MBA'i yine türk hocalardan ingilizce almanın manası yok gibi geliyor bana. Fiyatı fena da değildi (18 falandı en son, hatta ben de başvurucam bi ara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 fiyatlarini bilmem de e mba kibris universitelerinde de vardi sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 "roket adam" said: Ya Anhora sen hangi tecrübenle böyle bir yorum yapabiliyorsun, harbiden anlam veremiyorum. Herkes çok biliyor aq yerinde ya, harbiden herkes çok biliyor anasını satayım pirili ikiyi giziyli bikiyirlirmiş. hey allam Kızdırdık küçük enişteyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 "roket adam" said: Ya Anhora sen hangi tecrübenle böyle bir yorum yapabiliyorsun, harbiden anlam veremiyorum. Herkes çok biliyor aq yerinde ya, harbiden herkes çok biliyor anasını satayım pirili ikiyi giziyli bikiyirlirmiş. hey allam adam troll, sen de oltaya gelmissin dfsjxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 roket tezsiz yüksek yapıyormuş belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar