Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Seti alalı 4 sene oluyor. Kadıköy'de Pera'dan almıştım ikisini de, neredeyse hiç kullanılmadılar. Metal tonları çok keyif verir adama, üzmez hiçbir şekilde. Gitarın köprüsün hemen çaprazında minnacık (1 milimlik) bir göçük var, onun dışında iki alet de tertemiz. Yanında şu 20 liralık tunerlardan hediye ediyorum. Fiyat patiye özel 500 kağıt. Seti bozmayı düşünmüyorum ama güzel bir teklif gelirse neden olmasın. İsteyene GeT açabilirim. Resimleri sabah eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 http://imgur.com/a/nffT5 Buyrun, buradan da resimlere ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 imgur engelli panpa mahkeme karariyla ulasamiyoz ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bunların ikisini nasıl 500'e veriyorsun anlamadım ben. Gitar 1K'dan fazla değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 500 u duyunca kopup gelmis hemen hınzır seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 pascalnouman said: imgur engelli panpa mahkeme karariyla ulasamiyoz ordan Şöyle alayım güzel kardeşim: Anhora said: Bunların ikisini nasıl 500'e veriyorsun anlamadım ben. Gitar 1K'dan fazla değil mi? O 1200 lira olan MH-50 modeli, bu M-50. Üretimden kalkmış olması lazım. Gerçi ona rağmen bence fiyat iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 http://www.gitarpark.com/ltd-m-50-elektro-gitar Eğer buysa alan bayram edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Anhora said: http://www.gitarpark.com/ltd-m-50-elektro-gitar Eğer buysa alan bayram edebilir. Tam olarak bu da, ben aldığımda 600 liraydı gitar, nasıl katlanmış fiyatı belli değil. Evin köşesinde usulca yatıyor yavrum, maksat patilerin işi görülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 müzik aletleri dövize çok endeksli, ben cort x6 almıştım mesela aldığımda 350 liraydı şimdi 950 tl sdsfds hatta bu m50 yi de düşünüyordum alırken ama bi 80 lira falan fazlası vardı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Zaten M-50 de 400-500 lira bandındaydı 3-4 sene önce. Benim 2013'te aldığım Lakland 44-01 üzerine 1200 lira koydu 2 sene olmadan. Şu an sıfır fiyatlarına bakıp da aldanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Sıfırlarının fiyatları şu son 1 senede inanılmaz fırladı da, ikinci el fiyatları o kadar etkilenmedi. Turntablelar, mixerlar falan yine aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 fiyatları gayet iyi. benim durumum netlik kazansın satılmamış olursa ben talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Dragonfire said: fiyatları gayet iyi. benim durumum netlik kazansın satılmamış olursa ben talip olabilirim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Uppie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ben şunu yine bi uplayayım, belki birilerinin işi görülür. Fiyat değişmedi, hala 500 TL ikisi, 550 TL'den sahibinden'e koydum ilanı. Paticik'ten birinin işini görürse İstanbul içi, Maltepe-Kadıköy civarları elden verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar