Jade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Benim İnternet direk huba giderek bilgisayarlara ayrılıyor yeni aldım ben bu hubu ama server actımmı kimse bağlanamıyor yardım edermisniz internet kablo[signature][hline]---------------------------------------
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Makinende Firewall aciktir.. Peki Firewall'i nasil kapatirim ? dersen XP icin; Ağ Baglantilarimdan Ağ Baglantilarimi goruntule'yi sececeksin Sonra Yerel Ağ Baglantısından Sag tıklayip ozelliklere gireceksin ve oradan gelismis sekmesine geleceksin daha sonra ayarlar diye bir sekme daha gelecek oraya gireceksin ve firewall i kapiyacaksin SOnra gelsin playerlar :D[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 firewall settingle alakali olabilirmi dicemde bilmiyorum. bide server settingsini kontrol et.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bence kesinlikle Firewall ayni sorun bendede vardi actim herkez girdi :D[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
Jade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 onla hic bir alakasi yok fire wall kapalı ama neden olodugunu halen araştırıyorum[signature][hline]---------------------------------------
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Server makina hangisi ise ordan yapmaya calis ne yapicaksan.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
kickass Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hub aldım demiş adam dimi[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol...
Öne çıkan mesajlar