Jade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Benim İnternet direk huba giderek bilgisayarlara ayrılıyor yeni aldım ben bu hubu ama server actımmı kimse bağlanamıyor yardım edermisniz internet kablo[signature][hline]--------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Makinende Firewall aciktir.. Peki Firewall'i nasil kapatirim ? dersen XP icin; Ağ Baglantilarimdan Ağ Baglantilarimi goruntule'yi sececeksin Sonra Yerel Ağ Baglantısından Sag tıklayip ozelliklere gireceksin ve oradan gelismis sekmesine geleceksin daha sonra ayarlar diye bir sekme daha gelecek oraya gireceksin ve firewall i kapiyacaksin SOnra gelsin playerlar :D[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 firewall settingle alakali olabilirmi dicemde bilmiyorum. bide server settingsini kontrol et.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bence kesinlikle Firewall ayni sorun bendede vardi actim herkez girdi :D[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 onla hic bir alakasi yok fire wall kapalı ama neden olodugunu halen araştırıyorum[signature][hline]--------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Server makina hangisi ise ordan yapmaya calis ne yapicaksan.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hub aldım demiş adam dimi[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar