Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bakkala gidip marlboro light aldim.eve geldigim yemek yedim felan sigara yakmak icin paketi actim o ne lan icinden bocek cikti?!!? oha felan dedim dusundum acaba benim uzerime yuruyoduda icine felanmi atladi diye dusundum ama imkansiz gibi duruyo.mahkemeye versem elime bisi gecermi ? yada ne ugrasiyon pasa pasa icmi diyosunuz :)[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ya pasa pasa ıc adamlar ısıkıntıya sokma sımdı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 paketi acmıssan bi ise yaramaz mahkeme olayı. ama paketi acmadan böyle seffaf tarafında olsaydı böcük gidip mahkeme acip baya bi para koparırdın :-)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Turkiyede ancak babayi alirdin[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ver ver mahlemeye ver batsınlar![signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Gerçi mahkemeye gitsen mahkeme en az 2 yıl sürecekti bu durumda sen avukata ödediğin para aldığın paradan az olacağı için zarara girecektin o kdr paran küçcük böcek yüzünden boşa gitmiş olucaktı :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya aslinda. mc ve burger dan yemek yiyip obez olucan. sora mahkemeye vericen milyon dolarlar ordan. sora ameliyatla yaglari aldirirsin. sorada sigaraya dadanican kanser olucan ordanda bi kac milyon dolar :P sora gebericen cocuklarina fistik gibi miras kalicak heuh tabi cocuklari bu hastaliklara yakalanmadan once yapicanki saglikli dogsunlar :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Off be sabancı gıbı olursun bee tovbe tovbe adamın arkasından konusuorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ömrün tükenir mahkemede sen içmene bak :)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Darklight1903 sigaranın üzerinde saglıga zararlıdır yazıyor onu icip kanser olunca bisi yapamassın. ama Mc Donals iyi fikir hamburgerlerin falan üstünde sismanlatır yada öldürür falan yazmıo yapsakmı acaba :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mc donalds ii bir fikir deil çünkü mc donaldsda tepsini üzerindeki kağıdın arkasında yemeklerin kalori değerleri yazıo.Onlara bakıp kilo alıp almayacağını düşünmen gerekir :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kahve aldigin bardagin ustunde dikkat sıcaktır bile yazıyor . mcdonalds kim bilir boyle sacma sapan seyler yuzunden kac para kaybetmistir . artık bir acıkları yoktur sanirim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bi de arkasında yazıyo =) Görmesin ipneler die oraya yazmışlar =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tüketici hakları[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kaybettiler zaten 2 milyon dolarmi ne her obeze odemek zorunda kaldilar :)ama sigarada eskiden yazmiyodu diye hatirliyorum yine dava acip kazanmislardi :P taktik iyide adamlarda az cakal degil hani :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
miyav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya bence en iyisi boşver içme şu mereti en sağlıklısı
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 mahkemeden sonuc beklemek seni sigaradan da önce öldürebilir :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 O kahvenin olayı şu : Amerika'da bi kadın kahve alıyo...Sıcak veya soğuk olduğuna bakmadan kahveyi kafaya dikiyor , tabi damağı dili falan yanıyo...Sonra dava açıyo Mc'Donalds'a...Parayı kırıyo tabi... O olaydan sonra elemanlar uyarı koyuyorlar bardakların üzerine (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bak iste fena mi olmus en azindan belki sigarayi birakirsin..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 mahkeme degilde en azindan uyarmak lazim cunku sigaranin sagliga zarar vermesi bi yana bide mikrop cikiyo icinden eueh[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 adamlar yazmış sağlığa zararlı diye buna böceklerde dahil :p ama içinden sağlığa faydalı bişey çıkarsa dava edebilirsiniz[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sigaranın kendi mikrop ya bırak gitsin[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Ardeth, 26 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki: ama içinden sağlığa faydalı bişey çıkarsa dava edebilirsiniz hahaha süper fikir =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yeni paketlerin üzerinde böcek çıkabilir yazıyo.. oraya gelmedi mi yoksa daha?[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Öne çıkan mesajlar