Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marlboro paketi icinde bocegin ne isi var?!!!?!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bakkala gidip marlboro light aldim.eve geldigim yemek yedim felan sigara yakmak icin paketi actim o ne lan icinden bocek cikti?!!? oha felan dedim dusundum acaba benim uzerime yuruyoduda icine felanmi atladi diye dusundum ama imkansiz gibi duruyo.mahkemeye versem elime bisi gecermi ? yada ne ugrasiyon pasa pasa icmi diyosunuz :)[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mesaj tarihi:
Turkiyede ancak babayi alirdin[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
Gerçi mahkemeye gitsen mahkeme en az 2 yıl sürecekti bu durumda sen avukata ödediğin para aldığın paradan az olacağı için zarara girecektin o kdr paran küçcük böcek yüzünden boşa gitmiş olucaktı :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
ya aslinda. mc ve burger dan yemek yiyip obez olucan. sora mahkemeye vericen milyon dolarlar ordan. sora ameliyatla yaglari aldirirsin. sorada sigaraya dadanican kanser olucan ordanda bi kac milyon dolar :P sora gebericen cocuklarina fistik gibi miras kalicak heuh tabi cocuklari bu hastaliklara yakalanmadan once yapicanki saglikli dogsunlar :)[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
Mc donalds ii bir fikir deil çünkü mc donaldsda tepsini üzerindeki kağıdın arkasında yemeklerin kalori değerleri yazıo.Onlara bakıp kilo alıp almayacağını düşünmen gerekir :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
kahve aldigin bardagin ustunde dikkat sıcaktır bile yazıyor . mcdonalds kim bilir boyle sacma sapan seyler yuzunden kac para kaybetmistir . artık bir acıkları yoktur sanirim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
kaybettiler zaten 2 milyon dolarmi ne her obeze odemek zorunda kaldilar :)ama sigarada eskiden yazmiyodu diye hatirliyorum yine dava acip kazanmislardi :P taktik iyide adamlarda az cakal degil hani :P[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
O kahvenin olayı şu :

Amerika'da bi kadın kahve alıyo...Sıcak veya soğuk olduğuna bakmadan kahveyi kafaya dikiyor , tabi damağı dili falan yanıyo...Sonra dava açıyo Mc'Donalds'a...Parayı kırıyo tabi...

O olaydan sonra elemanlar uyarı koyuyorlar bardakların üzerine (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
bak iste fena mi olmus en azindan belki sigarayi birakirsin..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
mahkeme degilde en azindan uyarmak lazim cunku sigaranin sagliga zarar vermesi bi yana bide mikrop cikiyo icinden eueh[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mesaj tarihi:
adamlar yazmış sağlığa zararlı diye buna böceklerde dahil :p
ama içinden sağlığa faydalı bişey çıkarsa dava edebilirsiniz[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 26 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
ama içinden sağlığa faydalı bişey çıkarsa dava edebilirsiniz

hahaha süper fikir =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
  • Yeni Oluştur...