D-ToX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 arkadaşlar "Hex Workshop" haricinde client editlemek için gerekli olan programları yazabilrmisiniz acaba... Herkeze başarılar dilerim saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 abi bu lafı soliiicem aklıma gelmezdi ama artık bıktırdınız yaw arat babacım arat adamlar yazık calısıp oraya arama motoru komuslar gir bi arap bakalım connector veya baska bisey diye kac yuz sayfa cikiyor.. -- Orda cikan sayfa sayisini gel topic diye ac daha mantikli.. :)[hline]Dunyayi Kurtaran Adam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ultra Edit[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 madsoul sende görduk yavri bana diyon kendn yapmıyon bulamadımdan bu tredi actık yoksa senden akıllıyız kendine bak sen.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Hex Editor diye aratip da bisey bulamadigini soyleme bana simdi, aramis da bulamamis, ehe. Hackman kullaniyorum, mesudum.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 teşekür ederi baggio abey mi yokla sen kardeşsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar