guncel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 merhaba işlemcisinden çok ekran önemli mac lere mi bakmak lazım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 gözlük yardımcı olmuyor mu iyi ekran daha çok göz yorar sanki netlik ve parlaklık yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ne yaparsan yap en goz yormayan laptop kapali laptop dur.. onun disinda refresh rate ..antiglare kaplamasi zaten benzer hepsinin ..cok hassas sa gozler f.lux .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 benim de çok umudum yoktu ucuz ufak laptop + monitör de düşünüyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 flux başlığında birde gunnar gözlük önerisi vardı ona da bir bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ips ve mat olursa geniş görüş açısı sağlayıp parlama yapmayacağı için diğerlerine göre daha az yorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 thinkpad al 14inch tertemiz 1920 çözünürlüklü azcıdka uzaktan baktınmı yorulmaz gözün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 para yeterse macbook olmasa da minibook+monitör de karar kıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Antiglare (mat) direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar