shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sphere serverıma bağlanamıyorum oyunda bağlanmaya çalışırken there is some connection problem with origin gibi birşeyler yazıyor,sphere konsolunda ise 15:47:ERROR:148:Bad Msg Eat 3 bytes, prv=0cd 15:47:ERROR:148:Bad Login 4 15:47:148:Client disconnected [Total:0] yazıyor.Sorun nedir sizce? Ayrıca Third Dawn yükledim,bilgisayarımda second age de yüklüydü ama third dawn klasöründeki client'e tıkladığımda cannot find C:/Ultima Online//sound.def yazıyor[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ha ama bi de second age'i patch yapmadım ondan olabilir mi[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 2.0.3 veya 2.0.0 gibi desteklenen clientler kullan, fantezi yapma 3.0.8d falan gibi :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar