xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 http://www.apple.com/mac-mini/ simdi gittim bi inceledim, hafifce bir sey. koy cantaya tak cikar. oyle oyun meraklisida degilim. ps ne gune duruyor diyenlerdenim. eve bi tane ekran biraksam yeter sanki. 2-3 secenegi var. konu degisebilir diyerekten windows destekli bu tip minilerden hangisini tavsiye edersiniz ? hizi,ekran karti iyi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Windows kullanicisi isen alma mac mini. Onun disinda cantaya attigin sey sadece mac mini olmuyo, klayve mouse falan gerekiyo, kablolari tasiman gerekiyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 yok ofiste zaten mac ve os kullaniyorum. macbook pro vardi ama sattim 5 seneden sonra. elimde bi monoblok var mal gibi aldim. satmaya calisiyorum simdi. bu tip bi alet aklima yatti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 abi zaten üzerindeki bileşenler mbp'den farklı değil ki. yine mobil işlemci vs. var. e gidip üst seviye bi mbp alsan daha rahat etmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 yeni mac minilerin haswell islemcili olanlari 2 cekirdekliymis.La benim 4 cekirdekle ne isim olur diye dusunulebilir ama mac minilerin 2012 serileri 4 cekirdekli islemcili sunucu ve sanallastirma amacli kullanilabilen aletlerdi(mac mini server diye bi kavram var.osx server kurulu geliyodu alet 2012 serisi).bu amaca hitaben mac mini aliniyosa 2012 serisine bakilsin diyo ecnebi kaynaklar.parallels de windows calisacaksa, sunucu amaciyla kullanilacaksa, cok cekirdekli islemcinin nimetlerinden yaralanacak programlar kullanilacaksa ... bide ek olarak ramler entegre geliyomus bu 2014 serisinde.upgrade imkani yok yani. o yuzden dikkat etmekte yarar bu noktaya.2015 yada 2016 da yeni bi seri daha cikacak.onlar bu islemci konusuda revize edilebilir diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar