Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok sıkıldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iki gündür muhabbetin dibine vurduğum kişi offline. dışarı çıktım geldim yemek falan yedim... e napcam şimdi? coh a giriyim dedim ama hiç canım çekmedi. TV de de bişey yok. pff uyusam mı?[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Mesaj tarihi:
pipinle oyna
hem pipinle oynamak insanın hayal ünyasını ve ayratıcılığını geliştirebileceği gibi fiziksel ve ruhsal da bir rahastlamaya götürür
Sacramentoo Kings enstütüsünde yapılan bir araştırmaya göre boş zamanında pipisiyle oynayanlar diğer insanlara göre daha yaratıcı, daha hijyenik ve daha sakin bir hayata sahipmiş[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
tmm komik ama seviyeyi düşürmüyomu sonuçta
başka bir topicde "pipi" ile yapılan yeni espiriler türüycek efsane bile olamadan, wogu çıkcak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
5 kilo olunca... hem sporda oluyodur senin için eglencenin yanında babacuum.:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!

[Bu mesaj -Mix- tarafından 25 Ocak 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kitap oku muhabbeti filan unutursun kafa yorarsın..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 25 Ocak 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
pipinle oyna
hem pipinle oynamak insanın hayal ünyasını ve ayratıcılığını geliştirebileceği gibi fiziksel ve ruhsal da bir rahastlamaya götürür
Sacramentoo Kings enstütüsünde yapılan bir araştırmaya göre boş zamanında pipisiyle oynayanlar diğer insanlara göre daha yaratıcı, daha hijyenik ve daha sakin bir hayata sahipmiş

çok iimiş ama pipisi olmayanlar???
Mesaj tarihi:
özellikle sömestr ın başından beri bilgisayarın karşısında oturmaktan felaket bir biçimde sıkılmış durumdayım bende böle vakit geçiricek bişeyler omlalı ama nerde?[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
bakın dışarda güneş var arada bi kar var artık sizin orası neresi bılmıyorumda.. çıkın dışarı dolaşın biraz yav..aaa..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
Ewet yakisikli erkekler, gzl kizlar sizi bekliyo disarida.... Hadi hala ne duruyorsunuz...Go Go Go..![signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
Benim yerime history calis[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
  • Yeni Oluştur...