kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 xp işletim sistemi kullanıyorum .. 2. defa başıma geliyor ilkinde sildim uo yu baştan yükledim.. ancak tekrar yaptı bu gün .. nebula.exe yi çalıştırdığımda ultima online in Cd sini istiyor nasıl bir hata bu anlamadım ? lütfen yardımcı olun..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 UO patch çalıştır.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Çalıştırdım.. Could not connect to patch server 159.153.197.91:8888 Could not connect to a patch server Make sure you have an active connection to the Internet via an ISP or a direct connection. Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Click OK to play the game or Cancel to abort.[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Uo Launchpadden ach...Bazen bendede oLuyo :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: theKingpin, 08 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Çalıştırdım.. Could not connect to patch server 159.153.197.91:8888 Could not connect to a patch server Make sure you have an active connection to the Internet via an ISP or a direct connection. Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Click OK to play the game or Cancel to abort.[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie internetten çekecen patchi :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 uo patch'i, TTdeki problemden dolayi yapamazsin. TT, problemin tahminen 9 haziranda duzelecegini acikladi..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Olayın nebula patchle falan alakası yok xp den kaynaklanıyor uo ya girerken cd romda uo cd si olmasada başka bir cd bulundur sorunun süzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ya ttnet falan hikaye ben çektim ttnetten arkada$ internet bagLantIsInI yapmamI$ o kadar Nbl'nin de cd istemesinin nedenini biLmiyom ama ben UoLaunchPad'den acInca istemiyo LoL[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Dracon, 08 June 2003 20:04 tarihinde demiş ki: Olayın nebula patchle falan alakası yok xp den kaynaklanıyor uo ya girerken cd romda uo cd si olmasada başka bir cd bulundur sorunun süzelir yahut ultimayı ultima online klasörü içindeki client.nebul.exe den aç. ya da başka bir arkadaş demiş; launchpoad ile aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar