facundo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 beyler upload ı tamamen yada cok az mesela 1kb dn aşagı 0.5 olarak kısıtlama ımkanımız varmı herhangı bı porgram ıcın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Netlimiter ile yapabilirsin.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 heh adam 1 kb ile limitleyerek tatmin olmuyor. iimiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yuh ya ayıp valla bırakta en azından 1 kb ile birşeyler çeksinler senden hep bana hep bana olmazki ben filelist e üyeyim 15 gb upload var şu an[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 karşıdakini de bi düşünün, 0.5 ile siz download ederken küfür etmeyi bilirsiniz ama.[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eet netlimiter diye bişey wardı arkadaşım kullanıyordu..[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 1kb upload dan zarar gelmez.Hatta dl hızına zarar vermese gerek.En azından bırak da 1kb lık bilgi akışı sağla bilgisayrından.Ha olmadı netlimiter da vardı udp trafiğini kapatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 valla ben aresten çekerken uploadı kokluyorum 6 7 yle verdigim oluyo bende milletten çekiyorum 15 16 y la bnm de imkanım olsa bende ole versem zaten bu programların amacı share yani paylaşmak bencillik yapmayalım...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bırakın da t1ler t3ler upload versin. sizin verdiginiz 3 kurusluk uploadun kimseye yararı yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 iide önemli olan miktar değil anlayış paylaşım kardeşliği die birşey var hepimiz bunun bir parçasıyız :D[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 256k adsl im var ve ben download yaparken benden en fazla 5-6 ile falan upload yapıyolar bunu net limiter ile kısıtlamamın hiç bi sakıncası yok ve 2 ile kısıtlıyorum niyemi? adam benden 5 -6 ile çekebileceği şeyi t1 lerden t3 lerden 25 ile çok rahat çekebilir tabiki burda bencillik de denilebilir ama eğer mantıklı olursak o adamın benden değilde t3 lerden çekmesi daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 netlimiter la en düşük 1kb da sınırlandırabiliyorsunuz 0.5 olmaz ama su da var dc++ gibi programlarda 1kb la sınırlandırırsan hem hubdan atarlar hemde sen arama yaparken bile sıkıntı dogar hele kanalda chat yapıcaksan hiç bulasmıcan yazılar cok geç gelir 256 adsl için upload 3 yada 4 de sınırlandırmak download u pek düşürmez ve ideali odur[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * karakedi, 23 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki: süfer fikir bu bütünleştirme olayı. ben not alayım ilk fırsatta yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafesan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Madem upload cimrilerine sende katılmak istiyorsun "DU super controler" senin çözümün olcak program 1 byte upload sınırı bile koyablirsin. Hadi kur programı bir an önce de senden birşey çekerken sana ana avrat düz gidelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 o akdarda cimri olmayın ya kullanın net limier yapın limiti 1 kb/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 eheuheuehuheueh[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 net limiter kullanmama rağmen belli olmayan bazı programlar tarafından upload um 5-6 k.. net limiter de 1 k sınırlamama rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abı bu program gercekden şerefsızlık orneyı gıbı bu porgramı kulanmıcam gerekırse download yapmıyım bole bı erefsızlıe ınsanlk dişi davramışa hayır dıyorum kulananlar sız yavas download edecenız dıe kısıtlıyonuz ya karsıdakı 1kb gorunde tr ı nasıl goruyo gozunde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 leecherlik yapmayin, baglantiniz el verdigi kadar upload etmeye calisin, unutmayin herkes upload'unu sinirlarsa/kapatirsa kimse bisey cekemez. p2p bi nevi yardimlasma sistemidir.[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 26 Ocak 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar