sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Turkcell ve Superonline aynı şirketler artık. Organizasyon ikinci defa değişti. Hatta Fixed ve Mobile Network diye ayrılıyorduk, muhtemelen artık o da olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 RF Planning aramıyo musunuz :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 dana22 said: Gladmir said: Eskiye göre yine biraz daha iyi Avea nin kadrosu 8-) kimse yoksa ben varim diyorsun..tamam hadi aveyag da yirtti..o da bizim guzide bir operatorumuz.. Avea ile alakam yok ama butun telco operatörler ile is ile alakalı temasım var, kimin kadrosu ne durumda az cok biliyorum. Avea son dönem de recruiting i ciddiye almaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Anhoraya haber verdinizmi,gelip başvursun.Hem mesajlaşmasıda bedavaya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bu isteklere uyan türkiyede kaç kişi vardır acana. 50 yoktur bence. cisco huawei alu zte juniper allied telesys extreme networks vs vs. yoktur ya 50 kişi. var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 yedek listeden girebilir miyiz, uyan bulunumazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Angara olaydı İyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 toggie said: RF Planning aramıyo musunuz :'( Bekar isen ve rf den anlıyorsan buralarda hiç durma, orta dogu ve Afrika bölgesinde güzel paralar kazanıyor senin alanındakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 RF Planing de aranıyordur da o benim ekip değil. Bu şartları 100% sağlayan piyasada az adam vardır evet, 70% in sağlayıp, kafası çalışan adam olsa da mülakata sokarız kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 mulakatta nolcak, onemli olan o asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 akila sen ne is yapiyordun. lan li yazmadim ama samimi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sharky said: RF Planing de aranıyordur da o benim ekip değil. Bu şartları 100% sağlayan piyasada az adam vardır evet, 70% in sağlayıp, kafası çalışan adam olsa da mülakata sokarız kanımca. genelde 200% ilan yazıp 30% unu bılenı ıse almak makul oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Duruma, şirkete (vendor mu operator mü), pozisyona göre değişir o. Teknik Mülakat burada önemli olan kısım. Teknik Mülakat'ta da bilgi değil, nasıl düşündüğün önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ben bi is yapmiyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 valla bende bır ıs yapmıyorum... kafam basmıyor benım onu farkettım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Şu forumda benim izlediğim bi 20-30 adam var. Bence hepinizin kafası gayet basıyor da arada üşengeçlik oluyor olabilir :) Buraya yazmam ilanı sağlam adam olduğunu bilmesem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ya aklıam ne geldi sharky hazır burdasın, mqtt falan sana bişi anlatıyor mu Bana backend crashkurs verecek adam var mı burda link falan bişiler verinokiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 neyin backendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 m2m icin veyahut aklina gelebilecek her turlu distiributed messaging backend leri icin ilk basta ZeroMQ u incele, ordaki white paper kivaminda clustering yazilarini oku, cok yararini goreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Application uzerınden araba ile kontakt için.. backend denilen , appın server (backend?) uzerınden mı araçla haberleşmesi oluyor? MQqqt bu durumda serverda çalışan protokol mu oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 "roket adam" said: bu isteklere uyan türkiyede kaç kişi vardır acana. 50 yoktur bence. cisco huawei alu zte juniper allied telesys extreme networks vs vs. yoktur ya 50 kişi. var mıdır? listedeki 2 şirkette çalışıp 2sinden teklif almışım lan millet diyor çalışcağın şirket kalmadı diye haklılar galiba :( ericsson ile nec'i de ekliyelim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 hayat sana guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Öyle deme senko 'nun da terlediği anlar oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 biz de amelelik yaparken terliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ehm öhm sharky bey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar