xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Win8 bilgisayar açıldığında otomatik olarak bir uygulama (tam ekran) başlasın ve o uygulama dışında hiç bir şey yapılamasın istiyorum. Ne kısa yollar, ne diğer uygulamaya geçiş, ne o uygulamayı kapatmak. Uygulama üzerinden bilgisayar kapatılabilcek gerektiğinde, ve sadece bir şifre girerek gerektiğinde o moddan çıkılabilecek. Kullanıcının bilgisayar kasasına erişimi olmayacak, ama usb falan takabilir monitörden. o yüzden usb'den de autoplay yapmaması lazım. bunların hepsini nasıl kısıtlar ve sağlıklı bir şekilde hinlik, cinlik engellerim? windows'ta kiosk mode var sanırım bunun için, yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 http://www.askvg.com/all-kinds-of-restrictions-for-windows-2000-xp-2003-and-vista/ soyle olaylar var.bunlari guiden yapabildigin programlar vardi eskiden.onlara bakman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 uygulama ne uygulaması? kendi yazdığınız bir uygulama mı? kaç bilgisayara yapılacak bu işlem? bi yerde gördüm klavyenin tuşlarını falan sökmüşler :( alt, tab, windows tuşları falan yoktu direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 1 bilgisayara yapılcak. kendi yazdığım bi uygulama windows 8.1'de kiosk mode varmış bunun için direk de tam çözemedim henüz. bi de bilgisayar win8 embedded. orda var mı onu da bulamadım klavye yok bu arada, dokunmatik ekran. sökemiyorum o yüzden tuş falan :D olmaz zaten öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar