Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyaz mermerden bir mezar


Saeros

Öne çıkan mesajlar

Bir bulut daha geçiyor güneşin önüne. Aydınlığa çekilmiş bir perde daha. Kendimi fenerlerle donatıyorum, her yer apaydınlık. Ama hiçbiri güneş gibi değil. Hiçbiri senin gibi değil. Okşamıyor, ısıtmıyorlar. Çünkü hepsi yapay, hiçbiri geçemiyor ruhumun kara zırhını.

Hava daha da kararıyor şimdi. Küçük küçük damlalar sarıyor her yanımızı. Her damla tıslayarak kayboluyor bende. Her gözyaşını çekip yutuyor ruhum. Seni anmak için gelen çok insan var burada, mezarına bir çiçek koymak için. Ama hiçbirinin ruhu gözyaşı hapsedemiyor. Hepsi birer yağmurluk geçirmişler üstlerine; yağmur damlaları akıp gidiyor üzerlerinden.

Toprağa verildiğin günü dün gibi hatırlıyorum. Yine yağmurluk doluydu etraf. Fakat o zaman fenerler yoktu üzerimde taşıdığım, çünkü ben güneşimi daha yeni kaybetmiştim. Son bir kez sarılmıştım sana bu dünyadan. Islak ahşabın kokusunu içime çekmiştim teninin kokusu gibi. Son bir kez seni hissetmiştim bu dünyada.

Hava şimdi daha da kararıyor, ama bulutlardan değil. Saatime bakmaya gerek duymuyorum bile uzun düşüncelerin zamanını ölçmek için. Yağmurluklular dağılmışlar, hepsi arabalarına binip uzaklaşmışlar bile. Çiçeklerle donatmışlar sade mermerin üstünü. Biliyorum hiç sevmezsin çiçekleri. Ama onları anla; onlar yağmurlukları altından sana ancak çiçek verebilirler. Bense yağmurlar veririm; gökyüzünü ağlatırım acıma ortak olması için. Her damlanın tıslayarak ruhumda kaybolması için. Gözyaşı için. Senin için.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...