Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bir bulut daha geçiyor güneşin önüne. Aydınlığa çekilmiş bir perde daha. Kendimi fenerlerle donatıyorum, her yer apaydınlık. Ama hiçbiri güneş gibi değil. Hiçbiri senin gibi değil. Okşamıyor, ısıtmıyorlar. Çünkü hepsi yapay, hiçbiri geçemiyor ruhumun kara zırhını. Hava daha da kararıyor şimdi. Küçük küçük damlalar sarıyor her yanımızı. Her damla tıslayarak kayboluyor bende. Her gözyaşını çekip yutuyor ruhum. Seni anmak için gelen çok insan var burada, mezarına bir çiçek koymak için. Ama hiçbirinin ruhu gözyaşı hapsedemiyor. Hepsi birer yağmurluk geçirmişler üstlerine; yağmur damlaları akıp gidiyor üzerlerinden. Toprağa verildiğin günü dün gibi hatırlıyorum. Yine yağmurluk doluydu etraf. Fakat o zaman fenerler yoktu üzerimde taşıdığım, çünkü ben güneşimi daha yeni kaybetmiştim. Son bir kez sarılmıştım sana bu dünyadan. Islak ahşabın kokusunu içime çekmiştim teninin kokusu gibi. Son bir kez seni hissetmiştim bu dünyada. Hava şimdi daha da kararıyor, ama bulutlardan değil. Saatime bakmaya gerek duymuyorum bile uzun düşüncelerin zamanını ölçmek için. Yağmurluklular dağılmışlar, hepsi arabalarına binip uzaklaşmışlar bile. Çiçeklerle donatmışlar sade mermerin üstünü. Biliyorum hiç sevmezsin çiçekleri. Ama onları anla; onlar yağmurlukları altından sana ancak çiçek verebilirler. Bense yağmurlar veririm; gökyüzünü ağlatırım acıma ortak olması için. Her damlanın tıslayarak ruhumda kaybolması için. Gözyaşı için. Senin için.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Muhteşem olmuş, ellerine sağlık.. Bir ara kopmuştun, formuna dönmüşsün gene =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 içimden gelenler işte :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ellerine saglik çok ii olmuss... efkarlandim simdi walla...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 çok ruhsal bir yazı olmuş kendimi kötü hissetim okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 gerçekten çok güzel yazmışssın , teşekkürler[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eline koluna sağlık :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çok güzel gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar