Drall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Namessar haklı. Kendini yıpratman yapabileceklerin arasındaki en kötü seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Kendi annesi bakmadığı için hastalanmış, siz de elinizden geleni yapmışsınız. Sokak hayvanları böyle malesef, 2 gün gözünün önünde olsa 3. gün ya kayboluyor ya bişeyin altında kalıyor. Daha acı bişey olmadan, gidebileceği en doğal şekilde gitmiş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 son dakikalari, nefes alamamasi, o minicik bedeni ile rahat bir pozisyon bulmaya calismasi, aci aci miyavlamasi filan gitmiyor ne aklimdan ne kulaklarimdan neyse daha yazmiyim ya :( yasamak istemeyen biri bile hayatta zorla tutulurken su kucucuk kediyi yasatamadim iste, butun ailesini kaybetmis ve olumle cok kucuk yastan tanismis birine koymamasi lazim ama artik her yeni olumde kaybettiklerimde film seridi gibi geciyor aklimdan, haketmiyordu su kedi coook kucuktu daha :( resmini koydugumun durumu kotu degil ama diger kedicikte hasta, hergun goturuyoruz ilaclarini veriyoruz bari o kurtulsa, anneleri onuda atmis yuva gibi yaptigimiz yerden ki olmeden once bu garibide atmisti. su ikisini yasatabilsem baska bisi istemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 diger kedicikte oldu :( bi bu benim resmini koydugum kaldi hayatta, saglikli gibi bari bunu yasatabilsem ya :( sinir stresten ben gidicem bu gidisle, dunyanin masrafini ve emegini verdigimiz halde yasatamiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Yazık, anne kedinin kısırlaştırılması lazım diycem de o kadar masraf ettiniz zaten tutup da sizin yapacak haliniz yok onu da. Ama gerekli belli ki, sefil olacaklarına hiç doğmasın yavrular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Annenin ilk dogumuysa yavrular cok sagliksiz dogabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Nigger_of_the_sand said: Yazık, anne kedinin kısırlaştırılması lazım diycem de o kadar masraf ettiniz zaten tutup da sizin yapacak haliniz yok onu da. Ama gerekli belli ki, sefil olacaklarına hiç doğmasın yavrular. 32 daire var bi zahmet onlar ilgilensin hani anneleri ile, zaten daha once cok dogum yaptigi icinde gucsuz olabilir dediler, agustos ayinda dogan kediler boyle olabiliyormus, kardesleri sari idi ve gittiler bu annesi ile ayni renk Annelerinin davranisindanda cozebiliyoruz biraz, iki yavruyuda atti hastayken, simdi herseyi attik trmiz kutu, kilim vs yerlstirdik aksamada aldigim kulubemsi sey gelicek. Iki yavruda viral enfeksiyon dediler, dun giden cok kotu kabizdi lavman yapmislar hep kurt dolu cikmis kakasida, eve geldiginde canli idi, kutusundan cikiyordu filan ama digeri gibi nefes alamamaya basladi ve gitti iste :( Toplam 9 saat anca uyumusumdur son 3 gunde, neyse bin kat helal olsun masrafta emekte hani en azindan yapabilicegimiz herseyi yaptik diye avutuyorum kendimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 belediyeye götürürseniz anneyi ücretsiz kısırlaştırırlar. beyoğlu belediyesi için konuşmam gerekirse veterinerleri baya başarılı, kadıköyün de iyidir diye tahmin ediyorum. hatta tedavileri falan da yapar belediye, sokak kedileri sonuçta. işleyişi genelde kediyi alıp iyileşene kadar barınakta bakımını yapıp sonra aldıkları yere geri bırakmak şeklinde, dolayısıyla sağlıklı olanlar değil de hasta olanlar için belediyeyi aradığınızda ertesi gün sabah gelip alıyolar kediyi kafeslerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 kedi olsam Laurelin kucagina gitmem. direkt ölüyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 bu kadar üzülmeyin bence sokak kedilerinin yaşama ratio'su ne kadardır ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar