Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Diego güzel almış faulü , faul yok pozisyonda diegonun tekniği var alex vari aldırmış faulu , Ve sonra naniK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 neyse maç sonundaki adrenalinimiz geçtiğine göre yine diegoya sövmeye devam.maçın sonlarında diego gol atar diye baya tırstım açıkcası.gerçi bizim hocanın gozunde frikik aldırdı diye bu maçtan da geçer not almış bile olabilir.Diego josef tercihlerinden dönsün de berabere kalalım modundaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 rakibe faul veremeyen, kart çıkartamayan bülent yıldırıma nanik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 abi TD diegoya teşekkür ediyor canlı yayında, muhteşem bir diego gördüm filan diyor. ne içiyosun abi sen aboooo boku yemişiz biz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 la bu diego size ni etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 aquila said: la bu diego size ni etti. kanser etti orti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Topu geveliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Zegna said: abi TD diegoya teşekkür ediyor canlı yayında, muhteşem bir diego gördüm filan diyor. ne içiyosun abi sen aboooo boku yemişiz biz ya.. adam tek hırsızlık ile maç kazandırdı işte ne ağlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Theridone said: fenn said: Fener şampiyon yapılacaksa boşuna transfer yapıp para harcamayalım Ne harcadiniz da ne bekliyon sdf Harcamasak bile elde tutuyoruz. Ayrıca beşiktaş var fb kadar olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Elde tuttugunuzu biliyoruz canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Fransuxa said: Zegna said: abi TD diegoya teşekkür ediyor canlı yayında, muhteşem bir diego gördüm filan diyor. ne içiyosun abi sen aboooo boku yemişiz biz ya.. adam tek hırsızlık ile maç kazandırdı işte ne ağlıyosun bütün maç yararlı tek bir hareket yapmadı adam, çok top ezdi ayarsız ayakta duramıyor bile. diego 2. yarı olmasaydı bu kadroda cok daha erken biterdi maç 2 fark olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Geçen sene neyse de bu sene şampiyon olamazsanız neler neler vereckler elinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 burası türkiye. burda güzel top yapan iyi orta kesen veya maçı domine eden kazanmıyo. kendini güzel yerde güzel yere atıp beleşten gol atan maçı kazanıyor. dün selçuk ibnesi yaptı aynısını anasına kitabına sövdüm sahtekar puşt diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 burak yılmazın dediğini yapmadığı maç var mı? bırayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Theridone said: Elde tuttugunuzu biliyoruz canim Geçen sene neyse de bu sene şampiyon olamazsanız neler Tutacaksınız göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Abi diego nun olayını nası goremıosunuz ? adam sağa sola koşuyo çabalıyo diye ne var işte iyi oynuyo diyosunuz o pozisyondaki bi adamın yapması gerekenler bunlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 diegonun ne oynadığı belli değil, başı kesik tavuk gibi oradan oraya koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Zegna said: burak yılmazın dediğini yapmadığı maç var mı? bırayn abi müsait bi zamanda benim twittera gir. 10 twitten 7 si burağın annesine geri kalanıda bacısına sövmekle geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 diego bence iyi de, şu anki sisteme uymuyor.orta sahada kim nerde belli değil, kanatsız oynamak zorunda kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 diego, pas yapacagı yerde gereksiz yerlerde adam eksiltmeye calısıyor ileriyi göremiyor kafası yerde sürekli çalımda atamıyor düzgün, fiziği zayıf sürekli yerde. oyunu sürekli kapalı tarafa sıkıştırıyor, bi boş kanada açayım oyunu rahatlatayım yok. bir tane ara pas yok, doğru duzgun ara pas denemesi bile yok adamın. kaçırdığı 2 tane %100 pozisyona bişey demiyorum, 10 numara dediğin adamın tekniğinin yüksek olması lazım.. deigo 10 numara filan D E Ğ İ L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 şike yaptık kardeşim, ohhh. pereira hoca değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 tümer sektiriyo diegoya, yürü lan tümer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Maçın yorumlarına baktım.Diegoyu baya beğenmemişler dedim.Sonra baktım beğenmeyenler kimlermiş %90'u Zegna :D Abi 4 mesajının 3 ünde sadece Diego'ya giydirmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 abi giydirme ne yanımda olsa yemin ederim kopeklerime yem ederim dfgdfsgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 şu diegoyla josef e iyi diyen adamla futbol tartışılmaz. oynatan adamdan da hoca olmaz. hoca hocaysa bunu görüp mutlaka alper ozan volkan üçlüsünden 2 sini oynatır. yoksa biter. bugün ramak kalmıştı diegoya ağız dolusu yuh çekmeye statta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar