Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic te En Sevdiginiz Card

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Çok sevdiğim kartlardan biri (anlamayanlar nick'ime baksın)

Bir de

Var mı ötesi? Oyunun başlarında gelirse yaratık sıkıntısı çekmezsin, arkla oynarken bozukpara yetmediği için 7 centaur da kaldı. [signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 24 Ağustos 2004 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Big fury monster cardlarinin ikiside bende var :D Birde sağ kulagindaki küpesinde bir creature var Phyrexian Dreadnought
o card da var Big fury Monster in buyuklugunu gostermek icin nasil bir card kullanmişlar baksaniza :D

Ayrica cücenin dedigi olay dogru Star bu yuzden banlı bir Card
Rakibi Şok fln olmuş , kimse boyle birsey olacagini duşunemiyordu.Kural hatasi yok yani.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el

Mesaj tarihi:
said:
Masticore, 24 Ağustos 2004 09:58 tarihinde demiş ki:
Ayrica cücenin dedigi olay dogru Star bu yuzden banlı bir Card
Rakibi Şok fln olmuş , kimse boyle birsey olacagini duşunemiyordu.Kural hatasi yok yani.

Benim bildiğim kadarıyla o bir çeşit efsane,
yan masayı top ateşine tutan warhammer oyuncusu gibi.
Mesaj tarihi:
said:
tunca, 23 Ağustos 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
bende bi tane daha koymak istiyorum.
simdiye kadarki en iyi yesil creature bu sanirim.

heh benım desteler eskı ıste blastoderm den bı 5 6 tane war benden severdım yesıl deck hazırladıgımda eksık olmazdı[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Grr o cici anneden nefret ediyorum.

Goblin decki ile oynayınca blastoderm sorun olmuyo allahtan trample'ı yok ragingleri feda ediyosun üç tur sonra gidiyo zaten :) Zamanında discard oynarken blastoderm çıktı mı tutması nerdeyse imkansız olurdu control decklerine erkenden iyi koyuyo kendileri.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:

ben bu kartlarımı yerim :p

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

Mesaj tarihi:
o cici anneden bende 3 tane var birde üstüne bir sürü rune of protection...gelin uleeen :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Elderon senin kartlar biz bunlari yumurtladik destesinden :) hatta bi taene vardi cheeseman diye bisey, Ama falling star legend kartidir ve olay gercektir.

Loglarda soyle biseydi.

Blue player:
plays a land.....
Red playe:
Requests for sciors
cuts falling star into pciesses(yazamadim)
...
..
.

bole biseydi bulursam koyarim[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
living terrain blastodermin gayet boş bir kart olduğunu kanıtlayan başka bir yeşil karttır :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hmm tabi ben bende bir sürü rune of protection ve cici anne olduğun için bunu rahat söyleyebiliyor yoksa ''can not be the target of spells'' çok fark yaratır :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
black lotus deyim açlık yapayım :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
Oyunun başındayken Giant Growth ve Wild Dogs, ilerleyen dakikalarda ise Blanchwood Armor ile River Boa favorimdir. Aah ah... eski zamanlar[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
aaa öyle demeyin kullanırken süfer eylenceli.
-ehehe ben bi shivan açayım senın hazır crature yokken hoş olsa kaç yazar?
-yok yavrum açma sen onu[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
  • Yeni Oluştur...