nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Çok sevdiğim kartlardan biri (anlamayanlar nick'ime baksın) Bir de Var mı ötesi? Oyunun başlarında gelirse yaratık sıkıntısı çekmezsin, arkla oynarken bozukpara yetmediği için 7 centaur da kaldı. [signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel[Bu mesaj nightstalker tarafından 24 Ağustos 2004 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Big fury monster cardlarinin ikiside bende var :D Birde sağ kulagindaki küpesinde bir creature var Phyrexian Dreadnought o card da var Big fury Monster in buyuklugunu gostermek icin nasil bir card kullanmişlar baksaniza :D Ayrica cücenin dedigi olay dogru Star bu yuzden banlı bir Card Rakibi Şok fln olmuş , kimse boyle birsey olacagini duşunemiyordu.Kural hatasi yok yani.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Masticore, 24 Ağustos 2004 09:58 tarihinde demiş ki: Ayrica cücenin dedigi olay dogru Star bu yuzden banlı bir Card Rakibi Şok fln olmuş , kimse boyle birsey olacagini duşunemiyordu.Kural hatasi yok yani. Benim bildiğim kadarıyla o bir çeşit efsane, yan masayı top ateşine tutan warhammer oyuncusu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: tunca, 23 Ağustos 2004 16:16 tarihinde demiş ki: bende bi tane daha koymak istiyorum. simdiye kadarki en iyi yesil creature bu sanirim. heh benım desteler eskı ıste blastoderm den bı 5 6 tane war benden severdım yesıl deck hazırladıgımda eksık olmazdı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 of walla canım acaıp cektı oynamak[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 En sevdiğim kartlardan biri :)[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Uzun süredir takip etmiyorum. Artik seriler farkli bi tasarimlami çikiyorlar ?[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eski ve beyenilen kartlarin yeni versionlarini cikariyolar sık sık o yuzden farkli tasarim.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 neden bilmiyorum ama sahip olduklarım arasında en sevdiğim karttır.. ve tabiki efsane..[signature][hline]İnsanca.. :Daha..Daha..Daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bide cici annemiz vardı tabi :D plains destenin vazgeçilmezi..[signature][hline]İnsanca.. :Daha..Daha..Daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Grr o cici anneden nefret ediyorum. Goblin decki ile oynayınca blastoderm sorun olmuyo allahtan trample'ı yok ragingleri feda ediyosun üç tur sonra gidiyo zaten :) Zamanında discard oynarken blastoderm çıktı mı tutması nerdeyse imkansız olurdu control decklerine erkenden iyi koyuyo kendileri.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben bu kartlarımı yerim :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 o cici anneden bende 3 tane var birde üstüne bir sürü rune of protection...gelin uleeen :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 en favori kartlarımdan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Elderon senin kartlar biz bunlari yumurtladik destesinden :) hatta bi taene vardi cheeseman diye bisey, Ama falling star legend kartidir ve olay gercektir. Loglarda soyle biseydi. Blue player: plays a land..... Red playe: Requests for sciors cuts falling star into pciesses(yazamadim) ... .. . bole biseydi bulursam koyarim[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Osama bin ladin guzelmis artifact olayi başta aklima gelmedi ama sonra hatirladim ikiz kuleler :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Osama bin ladin guzelmiş . Basta dedim bu artifact olayi ne diye sonradan hatirladim ikizkuleler :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bi kere söyleyince anlıyoruz biz. ...[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 living terrain blastodermin gayet boş bir kart olduğunu kanıtlayan başka bir yeşil karttır :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hmm tabi ben bende bir sürü rune of protection ve cici anne olduğun için bunu rahat söyleyebiliyor yoksa ''can not be the target of spells'' çok fark yaratır :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 black lotus deyim açlık yapayım :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Oyunun başındayken Giant Growth ve Wild Dogs, ilerleyen dakikalarda ise Blanchwood Armor ile River Boa favorimdir. Aah ah... eski zamanlar[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 evet işte o kart dünyanın en güzel kartıdır. mm.... nefiz. bütün counter kartlarının hastasıyım.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 en sınır kart dırek araklıycaksın kı kullanamasın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aaa öyle demeyin kullanırken süfer eylenceli. -ehehe ben bi shivan açayım senın hazır crature yokken hoş olsa kaç yazar? -yok yavrum açma sen onu[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar