Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Herkese elveda. Oss beni de kurban olarak seçti. Bilgisayarı kadırıyorum 4ay sonra görüşmek üzere.
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hoşçakal umarım öss de başarılı olursunda verdigin çabaya deger...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 başarılar öss şehidi kardeşimiz[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline HOI2 AI yi George Bush yazmış.
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Başarılar kardeş.. Kolay gelsin..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ayyy bendemı kaldırsam acaba ya hergün bilgisayarın başındayım[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Başarılar unutma çalışırsan kazanırsın :D daha benim 4 senem var[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Bendeniz
mutos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sana iyi calısmalar kardes.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 26 Ocak 2005 10:57 tarihinde demiş ki: başarılar öss şehidi kardeşimiz aga oldurdun adami. daha gazi o du bakalim:P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 YAhu bizede gelecek böyle bilgisayarı kaldırma sırası :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben 6 ay kaldirdim. somestir diye oynuorum simdide. 8 aydir uo oynamiyorum delirmek uzereyim :) ama 5 ay sonra haziranda benimde olayim biticek isallah deli gibi oynamaya baslicam :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Gelen gideni aratmazmış-Giden de geleni aratmazmış. Bi terazi ilişkisi[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 görüşmek üzere b00j@ck :)[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 başarılar[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 seneye ben de mi bırakıcam şimdi böyle? deliririm be, ühü. kolay gelsin sana, başarılar dilerim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Geçen sene ÖSS yüzünden 2 ay boyunca SWG kutumu izlemiştim ya :/ Hayatımın en zor günleriydi. Kolay gelsin[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 başarılar senden bi derece beklioruz söyle türkiye 1.si falan :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Valla kardirmana gerek yoktu yani ayarlasaydin keşke kendini. Şuan günde 400 civari soru çöziom. Dişari çikmayada vaktim kalio, patiye takilmayada :) Başarilar...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 başarılar.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 başarılar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 başarılar kolay gelsin..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Önemli olan bilgisayarı kaldırmak değil, bilgisayar oradayken kendini ondan koparmayı başarmaktır. Bilgisayarı kaldırmak kısa vadede, bilgisayar ordayken konsantre olmayı başarabilmek ise uzun vadede, kalıcı bir yarar sağlar. 2.sini denedikten sonra bilgisayarı kaldırmanı öneririm. Başarılar. (Hoca gibi konuştum bre! Peh peh.)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 görüşmek üzere.. :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136)
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 iyi şanslar yoldaş.. ben hala cesaret edemedim lgs faciasından sonra, dur bakalım... (lgs için 10 ay boyunca kapalı kalmıştı, sonra kazandığım halde özel okula verdiler, bende inat bu sene kapatmadım. böyle idare ediyorum:))[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Öne çıkan mesajlar