Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir ayrılık mesajı daha.Ara veriyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başarılar kardeş..
Kolay gelsin..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
ayyy
bendemı kaldırsam acaba ya
hergün bilgisayarın başındayım[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 26 Ocak 2005 10:57 tarihinde demiş ki:
başarılar öss şehidi kardeşimiz

aga oldurdun adami. daha gazi o du bakalim:P[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
ben 6 ay kaldirdim. somestir diye oynuorum simdide. 8 aydir uo oynamiyorum delirmek uzereyim :) ama 5 ay sonra haziranda benimde olayim biticek isallah deli gibi oynamaya baslicam :)[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
Geçen sene ÖSS yüzünden 2 ay boyunca SWG kutumu izlemiştim ya :/ Hayatımın en zor günleriydi.

Kolay gelsin[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
Valla kardirmana gerek yoktu yani ayarlasaydin keşke kendini. Şuan günde 400 civari soru çöziom. Dişari çikmayada vaktim kalio, patiye takilmayada :) Başarilar...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Önemli olan bilgisayarı kaldırmak değil, bilgisayar oradayken kendini ondan koparmayı başarmaktır. Bilgisayarı kaldırmak kısa vadede, bilgisayar ordayken konsantre olmayı başarabilmek ise uzun vadede, kalıcı bir yarar sağlar. 2.sini denedikten sonra bilgisayarı kaldırmanı öneririm. Başarılar. (Hoca gibi konuştum bre! Peh peh.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Mesaj tarihi:
iyi şanslar yoldaş..
ben hala cesaret edemedim lgs faciasından sonra, dur bakalım...
(lgs için 10 ay boyunca kapalı kalmıştı, sonra kazandığım halde özel okula verdiler, bende inat bu sene kapatmadım. böyle idare ediyorum:))[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
  • Yeni Oluştur...