madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Evet oncelikle windows tablet aldıgım icin kendimi.... neyse. Yarın yola cıkmadan 2 3 film dizi atayım dedim aleti gormuyor PC. google da tum sonuclar android e cıkıyor. Windows tablet icin duzgun bir cozum bulamadım basına gelmis cozmus ya da benden daha kuvvetli googlelayabilen biri varsa beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Tableti pcye mi taktin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Evet ama anladıgım kadarıyla windows tablet kendisini pc sandıgı icin 2 laptop u usbden takmak gibi birsey oluyormus yaptıgım sey. Home network e baglamaya calıstım tableti o da olmadı. En son micro to usb kablosu buldum externaldan atmaya calısıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 windows driver yüklemeden görmüyor genelde telefonları fln. driver yükledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 olmadimi su? http://www.microsoft.com/surface/en-us/support/storage-files-and-folders/move-files-to-your-surface?os=windows-10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Android telefonumu falan goruyor desktop pc. Bi tek bu tableti gormuyor. Zaten tableti kapatırken "slide to shut down pc" falan yazdıgında iskillenmeliydim. one drive bildigimiz cloud degil mi 40gb upload nası yapam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Sorunu pek anlamadim ama senin elindeki sey harici hdd değil ki bildigin bilgisayar. kabloyla baglayip icine bisey atamassin. Iki bilgisayari usb ile birbirine baglayamadigin gibi.sdf Ikisi de ayni wifi agindan baglaniyordur zaten direkt kablosuz olarak at birinden digerine. ev agi kurup atabilirsin ya da network bolumunde tableti goruyosa sürükle bırak yapabilirsin. dedigim gibi dogru anladım mi bilmiyorum ama usb ile bi alakasi yok. ayrica windows tablet müthiş ya yemisim androidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 dogru anlamissin, dogru anlatmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Abi valla android tabletim kardesimde olmasa bunu direk cope atarım yemisim parasını falan. Normalde android tableti pc ye usbden baglayınca direk usb storage olarak goruyordu. Bunu gormuyor iste. Ona sasırdım zaten. Cunku tablet kendisini pc sanıyor aptal oldugu icin. Bayagı ugrastım network icin "join homegroup" cıkmıyor tablette. Homegroup kurunca inatla 2 desktop birbirini goruyor ama tablet hic bir sekilde desktopları gormuyor. Bayagı birsey denedim silip yuklemesine kadar. Network uzerinden atamadım yani. Tabletle beraber microusb den usb cıkısı yaratan bir kablo gelmisti. Ona simdi external baglıycam oyle de olmazsa zaten tableti yolculuga goturmuycem bile yemisim oyle isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 yok, sen aptal oldugun icin becerememissin, sorun tablette degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Kalbimi kırıyorsun sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 External hddye at filmleri ilk. Ordan da tablete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 düşünmüştür bence onu ya.dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ahah videolar da takılıyor inanılmaz bir alet bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 tabletin marka modeli ne? ben bi ara ucuz diye sırf casperın w8 tabletini aldım 350 liraya onda bile 1080p izleniyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Casperin TW8 mi ne. Aynen o yuzden aldım. Tabletin hardware e baksan akıyor. Adam 1080p calıstırıyor dedi videoyu actı gayet muhtesem calısıyordu. Simdi 720p bir anime attım takılmaktan bitap oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ben aldıgımda temiz windows kurup tüm güncelleştirmeleri falan yapıp öyle kullandım hiç öyle takılma falan olmadı videolarda. aynı tablet zaten benimki de w8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 PressPlay'mis video imis olay. MKV yi acamıyormus digerleri adam gibi. Simdi calıstı sukur. Artık aglamayı bırakabilirim yani asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 gz http://d.ibtimes.co.uk/en/full/266940/u-s-authorities-reported-countrys-first-case-mad-cow-disease-six-years-tuesday-swiftly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Bitmemis bu da altyazıları gosteremiyor. AMAAAAn asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 altyazi ne ya koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Japoncam akıcı degil. Yarısını anlayabiliyorum sadece =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Animelerde gomulu olmuyor mu subtitle genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Gomulu subtitle ı gostermiyor iste. Decode edemediginden mi nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Haydaaa videosunu koydugumu farzet buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar