atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ehliyeti düşürmüşüm bulamıyorum, şimdi araçla dışarda polis çevirir falan, emniyetten aynı gün içinde çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ayni gun cikmaz da basvurunca bisey veriyorlardi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ehliyet çıkartmak için 4 saat sıra beklemiştim, allah kolaylık versin. aynı gün akşam gidip almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ya yenilemem lazimda useniyorum, bu kadar bekleme sirasi varsa bir 3 yil rahat yenilemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kimlik yeni yaptıkları elektronik sistemle on beş dakika içinde çıkmıştı, belki ehliyete de aynı şeyi yapmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Aluriel said: Ayni gun cikmaz da basvurunca bisey veriyorlardi sanki aynen böyle, çıkmasa bile yerine geçici bi kağıt falan veriyorlar. büyük ihtimalle çıkar ama ben 2 saatte falan halletmiştim her şeyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Karakolun o anki yogunluguna baglı hepsı. Bazen aynı gun alıyorsun ki ben 2 saatte çıkartmıştım bazende ertesi güne kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 CapN said: Karakolun o anki yogunluguna baglı hepsı. Bazen aynı gun alıyorsun ki ben 2 saatte çıkartmıştım bazende ertesi güne kalıyor. lazım olmadı gideceğim pazartesi, plakayı 34ten 06 yapacağım peki bunun için ne kadar masraf alırlar bilginiz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 moriarty said: kimlik yeni yaptıkları elektronik sistemle on beş dakika içinde çıkmıştı, belki ehliyete de aynı şeyi yapmışlardır. Yok abi maalesef. Parmak izi falan derken ya aksama yada ertesi gune kaliyosun. Bi de op, ben 4 yil ehliyetsiz gezdim ceviren eden olmadi lan korkma bisey olmaz. Daha gecen nisanda cikardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar