Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ddr ram , rd ram


barbu

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bende rd ram var 256 800hz. simdi bi 256 daha almayi dusunuyorum ama ona verdigim parayla ustune biraz daha katarak 1gb ddr 400hz ram alabiliyorum. sizce deistiriyim mi. bi de ddar ramler her anakarta uyar mı yani benim ki rd uyumlu ama heralde ddr ı da tanır. son bisi ddr 2 533hz lerin fiyatı niye o kadar fazla normal ddr lardan.
sizin ram tavsiyelerinizi bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rd ram kullanan bilgisayarın bordu benimki gibi rd borddur o yğzden ddr ram kullanamazsın o bilgisayarda.

Değiştirebilirsen komple bordunla beraber değiştir elindeki rd ramide sat birisine. İleride herzaman problem yaratacak yoksa sana. CPU değiştirmek istediğinde onuda değiştiremeyeceksin çünkü senin CPU 400mhz ama Intel 2.4 ten sonra 533 mhz cpu ve üzeri üretmeye başladı.

Ama şuda var CPU iyiyse senin 256 rd rami al bayaa bi götürür seni çünkü 512 rd ram eğer senin bordda destekliyorsa 800mhz de çalışmasını 1gb ddrdan daha fazla performans verir.

Diğer sorun ise adı üstünde normal ddrlar 300 küsür mhz senin bahsettiğin fiyatı pahalı olanlar 500 küsür. O yüzden fiyat farkı.[signature][hline]WoW-EU
www.etradecenter.us
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben boardumu da yaziim.
asus p4 series . su an da anakarti desitirmem gibi bi ihtimal yok. ben beni 2 sene daha oyunlarda filan cok kastirmicak bisi istiyorum. sora komple yenilicem.
rd ram lerim 2 x 128 kingston dual 800hz. ben bunların yanına 1 tane 256 lık samsung 1000hz rd ( tek basına calısabiliyo) koysam sorun yasarmıyım (markai, dual olup olmama veya hz farkı yuzunden)?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...