csubasi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 sagol kostak Konulu zindanları en az bir kez yapmak , chance to hit vb abilityli silahları droplamak eğlendiriyordu beni . kısa sure pve yapmak icin girmeyi dusunuyordum ki forumda 'stfu carebear ' ı rahatlıkla yazabilen , ve oyunda diledigi gibi argo konusan , hater , daha once banlanmis fakat supporter oldugundan hesabı acilmis , safe zoneda playerları taciz eden oyuncuya sahip oldugunu , oyuncu ignore etmenin calismadigini hatırlamamla vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 öyle tipler mevcut. ben oynadığım zaman da vardı öyleleri. fakat topluluğu oluşturanların hepsi onlardan ibaret değil. geçimli, pve eksenli guild arayan, nazik tipler de var. ben de onlarla takılıyordum. oyunun sorunu çok uzun zaman kendine bağlayamıyor oluşu. bi de iğrenç arayüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar