HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 banada gelmiş key 1 tane. indiriyorum setupu bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 update: keylerden ikisini sadman ve xxbar a verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 bak gece gece bira çektirdi canımı. :)-D :)-D :)-D :)-D :)-D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 setup yükleniyor. yükleme bitiminde sakıncalı içerik falan gibi bi uyarı veriyor(Chrome).yinede aç. diyorum. bu seferde kurmuyor hata veriyor. varmı sorunsuz kurabilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 toggie said: beta yarın baslıyo zaten, ne zaman gelsin :) harbimi mantıklı o zaman :) ben betada sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Tesekkurler..bugun baslıyorum bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 HocaEfendi said: setup yükleniyor. yükleme bitiminde sakıncalı içerik falan gibi bi uyarı veriyor(Chrome).yinede aç. diyorum. bu seferde kurmuyor hata veriyor. varmı sorunsuz kurabilen ? bende de aynı sekilde. kurulmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 HocaEfendi said: setup yükleniyor. yükleme bitiminde sakıncalı içerik falan gibi bi uyarı veriyor(Chrome).yinede aç. diyorum. bu seferde kurmuyor hata veriyor. varmı sorunsuz kurabilen ? Şunu halledebildin mi ya? Bende de aynı şekilde. Başka browserlarda antivirüs ve güvenlik duvarını falan kapatıp denedim ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 başlıyınca yüklenip oynanabilir hale gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 kurdum ben sorunsuz wn10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ie ile downlaod ettim, sorun cıkmadı kurulumda. birkac tane de patch indirdi, acılmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 9da mı açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 win10'la gelen iste. ie degil de yeni ismi edge :) he saati mi sordun. herhalde oyle bisi. bugun oynayamam ben zaten, yarın falan bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 varsa key bende alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 bana bir tane daha göndermişler, oyuna sorunsuz girersem diğerini gönderirim yazarım buraya. Yedek dursun simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Tymex said: bana bir tane daha göndermişler, oyuna sorunsuz girersem diğerini gönderirim yazarım buraya. Yedek dursun simdilik. oyuna giris yapmaya calis eger bu assagidaki mesaji goruyorsan acildiginda problem olmadan girebileceksin demektir. digerini paylasabilirsin moriQ said: varsa key bende alabilirmiyim gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 sadman said: HocaEfendi said: setup yükleniyor. yükleme bitiminde sakıncalı içerik falan gibi bi uyarı veriyor(Chrome).yinede aç. diyorum. bu seferde kurmuyor hata veriyor. varmı sorunsuz kurabilen ? Şunu halledebildin mi ya? Bende de aynı şekilde. Başka browserlarda antivirüs ve güvenlik duvarını falan kapatıp denedim ama nafile. Ben de bu durumdayım oyunu yükleyemedim ki o mesajı görebileyim. Sorun ne çözebilen oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ben direk indirdim sıkıntısız. oyunun forumunda bi yazın istiyosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Key'i aktiv etmedim diyemi oluyor dedim tekrar denedim, hesap aktiv edilmiş yazıyor. Bir bakalım oyunun forumlarına en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Chrome ile indirirken sıkıntı cıktı, setup calısmadı. IE ile indirdim sorun yasamadım. Bendeki cozum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 kurulumda sorun varsa başka browserlarla deneyin indirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 toggie said: ie ile downlaod ettim, sorun cıkmadı kurulumda. birkac tane de patch indirdi, acılmasını bekliyorum. ie ile indirebildim ben de eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Evet chrome sorun çıkarıyor ie ve firefox da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar