Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 sesin kaynağını hala bulamadım. belirli bir periyotu yok ama gece birden bire uyandıracak kadar çıkan bir klik sesi var. sanki kasanın reset tuşuna basmışım gibi. pc'ye hiçbir şey olmuyor bu arada, sadece sinirimi bozan bir klik sesi bu ama şüpheleniyorum kasadan mı geliyor, monitörden mi yoksa ikisinin de bağlı olduğu regülatörden mi geliyor anlamadım. http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-scudo-1200va-regulator.html#genel-bakis şu regülatörü kullanıyorum 3-4 senedir. power da seasonic m12II 620w nasıl bulacam bunun kaynağını, sürekli çıkmıyor çıktığında da nereden geldiği belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Hdd olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 yok yok, pc kapalıyken de geliyor. ses biraz, sanki fişi dandik bir prize sokarken gelen patlama sesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 şu eski tüplü televizyonlardan gelen ısınma-soğumaya bağlı ses gibi bir şey mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Hoparlörler? benim hoparlörler yapardı o çat çut sesini gecenin sessizliğinde dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Liebe said: şu eski tüplü televizyonlardan gelen ısınma-soğumaya bağlı ses gibi bir şey mi acaba evet tam öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ya şimdi kasanın monitörün fişini çektim regülatörden, sadece regülatör bağlı prize, o klik yine geldi. galiba regülatöre bir şeyler oluyor, kasa kendi kendine delirmiyorsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Üç harfliler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 La aynı klik bende de var delirecem. Geceleri kasadan bööle kafasına göre geliyor,belirli bir periodu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Psu'nun sistem kapalıyken bile güç tüketmesinden kaynaklı bir elektrik akım sesi olabilir.En garanti yolu kasanın bağlı olduğu kabloyu komple çıkarman.Güç kaynağınıda komple çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ısınma soğuma ötürü metalin genleşmesi tekrar eski haline dönmesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar