Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dosya Gizlemek...


The_

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben dosyalarımı gizlemek istiyorum fakat bunu Windows dan yapmak istemiyorum yani bir programla yapacağım fakat dosyayı açınca msl "29 dosya ve 3 gizli demiycek" tekrar görmek için de aynı programı kullanacağım.Bana önerebileceğiniz bir program var mı??[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim anladıgım kadarıyla tamamiyle gizlicek programdan pro secicen gizle dicen windowsta onun bulundugu klasorde 1 gizli falan yazmıcak hicbirsey onun orda oldugunu bulamıcak programdan tekrardan gizliligini kaldırdıgını gorebileceksin.Ben daha boyle guzellik yapan bir programa rastlamadım varsa bilen banada soylesin :D[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"File Securer" diye bir program var... google'dan aramanı öneririm. tam olarak şirketini hatırlamıyorum. Onlarca CHIP CD'lerinden birinde raslamıştım. ... ... Klasörleri HDR formatına dönüştürüp şifre koyuyo.. Görülse bile şifreyi bilmeyen açamıyo. Yani aslında şifreli ZIP ya da RAR'dan pek bi farkı yok. Tek farkı klasöre girdikten sonra, dosyaların çalıştırılmasında ZIP'ler gibi bi çıkarma işlemi için bilgisayarı kasmaya gerek kalmaması. Normal klasör gibi çalışıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...