Goering Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 şimdi sağda solda 2 VHS kaset büyüklüğünde controller'la müzik yapan adamlar var. usb-stick takılıyor sanırım bunlara, ve stereo çıkış ile ses falan veriyorlar. örnek: Novation Launchpad Mini gibi ama çok daha ufağı ve daha az button var. ve çevirebilecek "knob" da var. setup şöyle: 2 midi controller 1 portable hop. ------- bu controller'ların modeli nedir? içlerinde mixer mi var? vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 milserlisi var olmayanı var modeli ne derken marka falan mı istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 evet, aynen mixer'li olsun usb'den güç alsın veya pil ile çalışsın :) usb pil takalım, hoparlör bağlayalım, sağda solda çalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 mixer değil dimi? bundan damı küçük? yada bu pek alakası yok üzerinde kontroller vs e yok ama tenori on var iş görmez sanırsam. tenori on Bunların alakası yok. yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 nasıl pille çalışsın ya hoparlörü bağladın sesi nerden çalacaksın, amfi falan da lazım sen ne yapmak istiyosun anlamadım ben sanırım normalde laptopa falan bağlarsın mikseri/dj kontroloru, yazılımla desteklersin kontrolcü ile şarkıyı çalarsın mikslersin falan casio xw-j1 ya da behringer dj kontrol falan yaz ara http://www.youtube.com/watch?v=xUQi_ybPn0Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 stand-alone birsey lazim, modular olmicak (bilgisayar baglantisina gerek duymayacak) usb'den power alsa da olur, illa pil demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 dj şeysi demesen launch pad aradığın şey de o mixer zımbırtılı bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 pille caliscak mixerle anca 10sn fln kayıt yaparsın heralde jahfsdkjsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 büyük düşünüyorsunuz, ios'la çalışsa bile olur :) son 2 senede güzel şeyler çıktı... pil değil usb-powered. (ona bağlı 12.000mah'lık 4 pil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 illa bir laptop ipad bişi olacak. [video]http://www.youtube.com/watch?t=245&v=O-pJMizpjfM?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 iphone / ipad tamamdır zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 numark araştır o zaman :) ebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Bir zamanlar Delanoresse vardı o yapıyordu DJ'lik, summonlasanıza anlatsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar