ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 2 günde bir başıma gelen bir şey var benimde işte du$a girerim (banyo yaparım çok pis) çıktıktan sonra banyo ile odam yanyana odama geçer giyinir oturma odasına giderim Annem: çıktınmı yavrum Ben: yok anne bişi unutmuşum onu alacam devam edecem duşa :) bu klasikleşti artık lol. dışarı çıkarken mont giyerken tam Annem: montunuda giy hava soğuk ben: e anne görmüormusun alala kaç kere giyecez.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim
Brook Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Geçen gün hastanede başıma gelen bi olayı anlatıyım,kan verilecek odayı arıyodum,karşıma kasap gibi bi hasta bakıcı geldi,ona soruyum o bilir dedim, ben-pardon,kan nereye veriliyo adam-Hangi kan ? ben-Vampir kanı Adama saatlerce küfür ettim ya. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 depresif bi animda telefon calar... ben kosarim telefona... bi hatundur karsidaki: -merhaba kiminle görüsüyorum? -benle görüsüosun? -hmm siz kimsiniz? - ya naapcan benim kim oldugumu ?! sen kimle görüsmek istiyosun? -ya x hanim ordami? -hayir ewde diil su an ..kacirdim ewden hioaha:-D -bi olay var ilgilenirmiydiniz? -hayir ilgilenmioruz güzelim hadi güle güle :-D ---- aksam annem ewe gelir... ''nil arayan oldumu x'den?''(upsss) '' yooo anne kimse aramadi.. valla ben bisi yapmadim :utaniem:'' neyse durumu cakmamisti annem :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 konuşcak konu yoksa klasiktir. ben : nbr ark : ii senden nbr ? ben : ii senden nbr ? ark : ...... ben : ii misin :) uzun bir kovalamaca başlar :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bence en komiği Semra Hanım'la oğlu; Semra=Ben sana ne zaman aşık olacağını söylerim yavrum!! Ata=Dumur....
Brook Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ehe şaka gibi bişey o zaten ya.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ehaueheh:-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 annem : yolda arabalara dikkat et herseferinde uyuz oluyorum şunu dedimmi[signature][hline] Under Construction . Coming Soon
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: John_Petrucci, 21 Ocak 2005 03:29 tarihinde demiş ki: -herkese benden çay ama halil e yok -abi neden bana yok -yok sana sen kazana düştün.. ahahaaha ya süfer ya koptum :lol: :lol: :lol: :tup:[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ehuehuehueh...e lol...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Bellow, 21 Ocak 2005 15:52 tarihinde demiş ki: konuşcak konu yoksa klasiktir. ben : nbr ark : ii senden nbr ? ben : ii senden nbr ? ark : ...... ben : ii misin :) uzun bir kovalamaca başlar :D hueheueu[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 arkadaşın babası olum yatmadan şemsiyeyle asansörü kapat... Şemsiye=balkon kapısı asansör=klima bu adam bide orduda ust duzey görevli işte bu yuzden bu haldeyiz biz :D[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Solkirans, 21 Ocak 2005 16:39 tarihinde demiş ki: arkadaşın babası olum yatmadan şemsiyeyle asansörü kapat... Şemsiye=balkon kapısı asansör=klima bu adam bide orduda ust duzey görevli işte bu yuzden bu haldeyiz biz :D :lol: :lol: :D:D:D[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 TooRan'ın konserden sonra imza almaya çalışırken görevliyle yaptığı konuşma: (3ncü kattayız.) Görevli - Arkadaşlar onlar gittiler.. TooRan - Aha ışınlanmışlar len.. Görevli - (bozulur) yok ya arka kapıdan gittiler gerçekten arkada kapı var..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben- abi muzlu peki varmı kantici-var ben- abi cilekli peki varmı kantici-var ben- abi vişneli peki varmı kantici-var ben- abi hindistancevizli peki varmı kantici-var ben- abi MALATYALI peki varmı kantinci- valla bitti pazartesi getirtçez NASSI YANİ?[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eski bir sınıf arkadaşımla msn'de geçen bir konuşmamız: s: selam naber? ark: ii sen? s: iyidir sağol. okul filan nası gidiyo? ark: ii senin? s: ...[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Migrosda dergilere bakarken bir baba ve ufak kızı yaklaşır. Kız babasına boxer dergisinin kapağındaki kızı göstererek "ayy baba kızın poposu parlıyo" der. adam kızı kolundan tuttuğu gibi uzaklaşır..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 mesela sigarayı atarlar ama sigara tam bitmemiştir. arkadaşı ona şöyle der: Olm ne atıyon lan onda kaç yetimin hakkı var ...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: 26ee140, 21 Ocak 2005 17:23 tarihinde demiş ki: Migrosda dergilere bakarken bir baba ve ufak kızı yaklaşır. Kız babasına boxer dergisinin kapağındaki kızı göstererek "ayy baba kızın poposu parlıyo" der. adam kızı kolundan tuttuğu gibi uzaklaşır.. super yaws[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Liis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 anne eve gelince sorar -evladım beni arayan oldumu -ben aradım -ne dedin (ezbere soruor gayette ciddi 2 3 defa oldu) dolmuş mekanı -müsait biyerde inebilirmiyim -durursam inersin araba parkediyorum yardımcı olucak şahsın tarifleri -sağlı sollu gel,sağlı sollu gel[signature][hline]Angelica
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bütün topici baştan sona okudum , nedense bazı insanlar topici okumadan mesaj atmış olmak için mesaj atmışlar :) Kimse alınmasın , isim vermicem , merak edenler topici okusunda bari topic amacına ulaşsın :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Liis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ıhh tam arkamdan söyledin acayip alındım hevesim kursaklandı pasif moda geçiyim.okurum.[signature][hline]Angelica
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 seni kastetmemiştim ama sende okumamışsın ortaya çıktı ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 -Güzin Abla benim kuşum ötmüyor ?? -Kuşuna yemek vermiyormusun ?? -...[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 beni kastetmis olabilir :-D gerci ben okudum hepsini öle yazdim ama topicle tam alakali sayilmaz yinede... de büyütülcek biji yoq :-p[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Öne çıkan mesajlar