Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 elimde bir iş var %80 i bitti geriye kalan %20 yi abansam 1 güne bitiririm ama acayip üşeniyorum lan hiç yapasım gelmiyor :( konsantrasyon bozukluğu var sanırım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 son gün yaparsın boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Yok be abi. Bildigin Y jenerasyonu yavsakligi var. Hepimizde olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ben bazen sıçmaya üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 öteki dünyaya gitmek zorunda olmasak ona bile gitmem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Üşengeç olmasaydık bilim adamı olurduk hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi geçen gün 16 saat uyudum adsgıkasjdg gerçi son 2-3 saati yatakta oraya buraya dönerek geçti ama sıcaklardanmıdır bilmiyorum aşırı bir üşengeçlik var ancak konu iş olunca daha bi abartıyorum olayı afsklasf bildiğin yapmamak için aç olmamama rağmen kendime yemek yaptım az önce kendimi veremiyorum bir türlü işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 depresyon belirtileri bunlar yalnız dikkat et. İşini sevmiyormusun mutlu değilmisin? Havaların bir olumsuzluğu var evet ama ona inat kalkar işini yaparsan(sıçmak bile olsa) sonunda daha mutlu olabilirsin0(türkiyede zengin değilsen bok olursun afederisin ama şimdi oot). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Esnaf adam kapar tükkanı gider, ne depresyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 esnaf adam işi bitirir kapar dükkanı gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 y jenerasyonu ney olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Bi pre workout iç bak nasıl oluon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 100 liraya yaparım %20yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 hediye paketi bnedne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 KuddusiMavra said: y jenerasyonu ney olm bende merak ettim baktım http://www.sozcu.com.tr/2015/yazarlar/ege-cansen/y-jenerasyonu-807957/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ben de üşendim istanbulda ev açmaya sdf Kurulu düzeni bozmak işime gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Dragonfire said: depresyon belirtileri bunlar yalnız dikkat et. İşini sevmiyormusun mutlu değilmisin? Havaların bir olumsuzluğu var evet ama ona inat kalkar işini yaparsan(sıçmak bile olsa) sonunda daha mutlu olabilirsin0(türkiyede zengin değilsen bok olursun afederisin ama şimdi oot). işimi seviyorum işin bitirme süresi yok kendim için yaptığım bir iş ondan belkide biraz :) yapsam baya güzel olacağını biliyorum ben en iyisi girişeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 giriş giriş bitir işini. en güzelini yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nuHfVn_cfHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar