madjai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 başlıktaki alet ne işe yarar tam anlayamadımda :)[signature][hline]Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bööle bi konun vardı gerçi oraya yazsan ii olurdu da neyse. En hızli rifle dir pistol hizindadir power upla 1.7 olur speedi rifle bile sayılması gerekmeyen bu çubuk n00bieler tarafınsan LS ile karıştırıldığı olur. 3. kutuda alınır kasarken işe yarayabilir. energy vurur çok şirindir. Deep note: hala masterleyemedinmi marksmanı?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 rifle son kutudayim...ehuehuehu... yani spraystick i aldığımıza değer (biraz pahalıda)[signature][hline]Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... [Bu mesaj madjai tarafından 25 Ocak 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 çifteli tusken rifledan vazgeçme..:P[signature][hline]SUL of Eclipse (Missing since October 2004) Master Weaponsmith Master Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ben alacaktım onlardan bir tane satan var mı ucuza? Birde armorları tamir ettirmem lazım. Sağlam dondurayım hesabı bari :D[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yaw aldım bu aleti çok hoşmuş ya bayıldım...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 walla t21 gelene kadar 1 numaralaı alet. sonra t21 den şaşma derim. -bunun için biraz ilerlemen gerçi- weaponsmith arkadaşın varsa , sana özel üretim point blank range yüksek bir t21 yaptırabilirsin. şu anda oynayan abilerine bi seslen belki yardımcı olurlar[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar