madcow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Poldi nin yaptıgı sarı olabilir ama farklı bir acıdan kayıyor ayagının acısı da farklı. Quaresma tam karsıdan geldi ve direk tabanı koydu. O sarı bile degil direk kırmızıydı zaten. İkinci olarak osmanlının gol attıktan onceki faul, faul olmasa bile, orta sahadaydı yani baraj kurulmuyordu. Dudugumu bekle talimatı barajı kurmak icin adım atarken defansın onu bekliyor olması, kalecinin barajı yonlendirmek icin direk dibinde olması gibi durumlardan dolayı haksızlık olması ve hakemin etrafına hakim olmaması ile ilgili bildigim kadarıyla. Orta sahadaki faullerde(baraj kurulmadıgı icin) ozel bir durum yoksa(zaman gecirmek gibi) duduk calınmıyor zaten tac gibi oyun direk baslıyor. Bu arada yanlıs anlasılmasın Huseyin Goceki korumuyorum en az 5-6 tane yanlıs faul caldı, ilk devre en az osmanlıya 4 bize 2 sarı cıkarmadı. Korkunc yonetti. Ali Palabıyık da korkunc yonetti Huseyin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 aktiftablet said: tambjk said: 4-1-4-1 olmuyor, pres yapabilen 2 orta saha gerek, özellikle güçlü rakiplere karşı. forvet arkası q7+gökhan+olcay 3lüsünden bir tanesi kesilmeli, haftaya q7 cezalı olacağından gökhan ve olcay 2'lisin gözle görülür performans artışı olacaktır, ne yaptıkları daha bi bilerek oynayacaklardır görün bakın. Yusufun gölünde ndoye ye penaltı noktasında kafa ile indirmesine izin veren 2 yarma defansı da unutmamak gerek. İyi bir defans bırak indirmeyi, ndoye yi ceza sahasına sokmaz. 1 stoper, 1 ön libero alınacak deniyor. Muhtemelen zorunluluktan 4-1-4-1 oynuyoruz. Veli/Tolgay sakat olmasaydı, Töre/Q17den birisi kesilirdi diye düşünüyorum. Ha 4lü orta sahada da bence yine Q17 yerine Sosa oynar, ama hala sakat galiba? Şenol hoca zaten söyledi, kazanan kadroyu bozmayarak hata yaptım, eksiklerimiz bal gibi de ortadaydı diye. O nedenle q7 de ısrar etti, onun yerine dediğin gibi sosayı yada oğuzhanı ileriye sürüp necip'i oynatabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Necibi oynamatmasin artık. Adam saatli bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 podolski nin yaptığı faul oha be abi, şimdi gördüm topa değmiyor bile hayvan gibi faul ya. Bizim öküzde faulden mi yoksa uzaklaşırken dokundurduğundan mı sarı aldı acaba :p O pozisyonuda yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Faul degil demedimki. Podolski ile quaresmanın faulleri birebir aynı degil. Podolski sarı alsın ama zaten quaresmanın yaptıgı sarıdan daha cok kırmızılık bir hareket tam karsıdan taban acık girdi. 2. yorumdaki faul yoktu dedigim orta sahada gol atmadan once kullandıkları frikikte faul yoktu umut temiz topa vurmustu. Yoksa podolskinin yaptıgı kesin faul ve kart da olur ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 tambjk said: aktiftablet said: tambjk said: 4-1-4-1 olmuyor, pres yapabilen 2 orta saha gerek, özellikle güçlü rakiplere karşı. forvet arkası q7+gökhan+olcay 3lüsünden bir tanesi kesilmeli, haftaya q7 cezalı olacağından gökhan ve olcay 2'lisin gözle görülür performans artışı olacaktır, ne yaptıkları daha bi bilerek oynayacaklardır görün bakın. Yusufun gölünde ndoye ye penaltı noktasında kafa ile indirmesine izin veren 2 yarma defansı da unutmamak gerek. İyi bir defans bırak indirmeyi, ndoye yi ceza sahasına sokmaz. 1 stoper, 1 ön libero alınacak deniyor. Muhtemelen zorunluluktan 4-1-4-1 oynuyoruz. Veli/Tolgay sakat olmasaydı, Töre/Q17den birisi kesilirdi diye düşünüyorum. Ha 4lü orta sahada da bence yine Q17 yerine Sosa oynar, ama hala sakat galiba? Şenol hoca zaten söyledi, kazanan kadroyu bozmayarak hata yaptım, eksiklerimiz bal gibi de ortadaydı diye. O nedenle q7 de ısrar etti, onun yerine dediğin gibi sosayı yada oğuzhanı ileriye sürüp necip'i oynatabilirdi. Oğuzhan'ın Mersin maçında parlamasının en büyük sebebi rakip kaleye yakın oynamasıydı. Dikine oynama konusunda geldiğinden beri üst düzey adam ve özellikle kendisini anlayabilecek oyuncularla oynayınca hücumda üst düzey işler yapabiliyor. Ama bu adamı çıkarıp defansta da kullanmaya çalışırsak mesela atıyorum bir box to box oyuncusu gibi o zaman tamamen patlıyor. Hücumda bu kadar iyi olup, defansta hayalet presçi olmaktan öteye gidememesi direkt en büyük zaafı ki onun zaten Arsenal'den TR'ye düşmesine sebep olan zaafı. TS maçında ileriye çıkamadığı gibi orta sahada da savunma yapmaya çalıştı. Hem beceremedi hem de etkisi sıfıra düştü. ŞG'nin orada yapması gereken şey Necip'i alıp Oğuzhan'ı ileri atmak ya da Sosa'yı alıp Oğuzhan'ın yükünü hafifletmek olmalıydı. O maç farklı bitebilirdi. Necip ayrıca bu sezon hazırlık maçları dahil şimdiye kadar bayağı iyiydi. Hazır "kafası yerinde" döngüsünü yakalamışken cooldown bitene kadar kullansak fazlasıyla iyi olur bu süreçte sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 DarKRideR DarKRideR said: tambjk said: aktiftablet said: tambjk said: 4-1-4-1 olmuyor, pres yapabilen 2 orta saha gerek, özellikle güçlü rakiplere karşı. forvet arkası q7+gökhan+olcay 3lüsünden bir tanesi kesilmeli, haftaya q7 cezalı olacağından gökhan ve olcay 2'lisin gözle görülür performans artışı olacaktır, ne yaptıkları daha bi bilerek oynayacaklardır görün bakın. Yusufun gölünde ndoye ye penaltı noktasında kafa ile indirmesine izin veren 2 yarma defansı da unutmamak gerek. İyi bir defans bırak indirmeyi, ndoye yi ceza sahasına sokmaz. 1 stoper, 1 ön libero alınacak deniyor. Muhtemelen zorunluluktan 4-1-4-1 oynuyoruz. Veli/Tolgay sakat olmasaydı, Töre/Q17den birisi kesilirdi diye düşünüyorum. Ha 4lü orta sahada da bence yine Q17 yerine Sosa oynar, ama hala sakat galiba? Şenol hoca zaten söyledi, kazanan kadroyu bozmayarak hata yaptım, eksiklerimiz bal gibi de ortadaydı diye. O nedenle q7 de ısrar etti, onun yerine dediğin gibi sosayı yada oğuzhanı ileriye sürüp necip'i oynatabilirdi. Oğuzhan'ın Mersin maçında parlamasının en büyük sebebi rakip kaleye yakın oynamasıydı. Dikine oynama konusunda geldiğinden beri üst düzey adam ve özellikle kendisini anlayabilecek oyuncularla oynayınca hücumda üst düzey işler yapabiliyor. Ama bu adamı çıkarıp defansta da kullanmaya çalışırsak mesela atıyorum bir box to box oyuncusu gibi o zaman tamamen patlıyor. Hücumda bu kadar iyi olup, defansta hayalet presçi olmaktan öteye gidememesi direkt en büyük zaafı ki onun zaten Arsenal'den TR'ye düşmesine sebep olan zaafı. TS maçında ileriye çıkamadığı gibi orta sahada da savunma yapmaya çalıştı. Hem beceremedi hem de etkisi sıfıra düştü. ŞG'nin orada yapması gereken şey Necip'i alıp Oğuzhan'ı ileri atmak ya da Sosa'yı alıp Oğuzhan'ın yükünü hafifletmek olmalıydı. O maç farklı bitebilirdi. Necip ayrıca bu sezon hazırlık maçları dahil şimdiye kadar bayağı iyiydi. Hazır "kafası yerinde" döngüsünü yakalamışken cooldown bitene kadar kullansak fazlasıyla iyi olur bu süreçte sadfasd Necip 1.numaralı tercihim olmaz ama top kampa ve pres konusunda takımdaki en önemli oyuncuların başında geliyor. Mecvut kadroda lucas hazır olana kadar tek çözüm gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar