beyhano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Champ Spamw i Nasil konur yardim edebilecek bir arkadas var mi lutfen
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Champ koyacağın bölgeye gidip [add championspawn diyceksin ve ekliceksin. Burada bi tabela var diye düşünme :) çift tıkla o tabelaya ve Z 'ye 20 ekle yani Z 0 ise 20 yap altar görünücek sonra type ı seçiceksin. Barracoon Vermin Horde olarak geçer. En son Activate diceksin. Kolay gelsin...[signature][hline] Sozlukte ben NeptuneUO
beyhano Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cok tesekkur ederim champ koymayi becerdim fakat champ tan ps kicmiyor naira kastik ve kestik ps yok onu nasil ayralayabilirim. Tesekkurler
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Cıkar kesin sadece champdan once olmemen gerek..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 büyük ihtimalle trammeldesinizdir [self set map felucca yazın daha sonra oraya champ i ekleyip kesin, bu sefer ps düşücektir :)[signature][hline] Sozlukte ben NeptuneUO
Öne çıkan mesajlar