beyhano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Champ Spamw i Nasil konur yardim edebilecek bir arkadas var mi lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Champ koyacağın bölgeye gidip [add championspawn diyceksin ve ekliceksin. Burada bi tabela var diye düşünme :) çift tıkla o tabelaya ve Z 'ye 20 ekle yani Z 0 ise 20 yap altar görünücek sonra type ı seçiceksin. Barracoon Vermin Horde olarak geçer. En son Activate diceksin. Kolay gelsin...[signature][hline] Sozlukte ben NeptuneUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyhano Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cok tesekkur ederim champ koymayi becerdim fakat champ tan ps kicmiyor naira kastik ve kestik ps yok onu nasil ayralayabilirim. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Cıkar kesin sadece champdan once olmemen gerek..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 büyük ihtimalle trammeldesinizdir [self set map felucca yazın daha sonra oraya champ i ekleyip kesin, bu sefer ps düşücektir :)[signature][hline] Sozlukte ben NeptuneUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar