paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Selam, Abi o km'nin nesi var ki?! Gayet düşük bir km değeri bence. Hele ki adam gibi bir servisde adam gibi bakıldıysa sıkıntı yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ayda 3000km yapmaya başladım, hatta sırf dün 210 km yol yaptım. 1 senede mundar olur araba. kimse nası satıcam sonra? ya sıfır 5.20d ya 10k km'ye kadar 525xd bakıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi madem deli km yapicaksin al bi tane linea falan fabrikaya onla git. bmw yi de haftasonu veya tatile uzun yola falan giderken kullan yilda bi kac kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 onu şu an yapıyorum zaten ama istanbul trafiği malum. zaten gün içinde yeterince yoruluyorum bari yolda rahat ediyim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hayirlisi olsun, insallah satarsin kisa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Gladmir said: Borusan istinye ayni hafta icin de iki farkli satis gorevlisi uzerinden farkli fiyat vermisti, bu adamlar bile boyleyse dusunun diger markalarda durum nasil. asil premium da bu kepazelik daha cok doner. Bir fiat bir renault bir pug bayisi bu isleri daha az yapiyor. Marjlari daha dar. Satis donemi ve donemsel kota indirimlerini gectim, saticinin sizden aldigi izlenim ile tipinize gore yuzde 5 ve 15 arasi indirim yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Rerore said: what is integral bilmiyordum güzel bir şeymiş http://www.bmw.com.tr/tr/en/insights/technology/technology_guide/articles/integral_active_steering.html bir de bu var. Standart hic bir pakettw gelmez. Mevcutta bende sport+ a alirsam lcd ekraninda animasyonunu goruyorum sase ve suspansiyon ayarlandi diye ama aslinda bir sey ayarladigi yok. Cunku donanimim yok. Yaniltici yol bilgisayari yani. Bende sadece sanziman davranisi ve integral aktifin tepkimesi/direksiyon sertligi degisiyor. Damper control aslinda tam dogru ismi. http://www.bmw.com.tr/tr/en/insights/technology/technology_guide/articles/electronic_damper_control.html?content_type=&source=/tr/en/insights/technology/technology_guide/articles/adaptive_drive.html&article=electronic_damper_control Bu ve integral beraber donanima eklenmis 5.30d ler vardi zamaninda 2010 yilinda galeride. 2 tane falan gormustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Isin komik yani bizde 2010 da 85 bin euroluk arabalarda yokken amerikan bimmer forumlarinda bunlari, full naviyi ve hud i almayanlari dovuyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Orda en dolu 550i 90k $. Alır tabi adam niye almasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 hayırlı olsun. Gelsin paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ne gelsini abi :) 525xd parasına 520d alınıyo şu an. 3.40 gördü euro şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 acele et de 3.16 arama sonra aynı para ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 euro dan vermedinmi arabayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Tr sartlainda euro ile ikinci el satisi yapamazsin. Bprusan 2.9 cekiyo kuru, sen 2.65 kurla aldigin araci 3.40 la satmaya kalkarsan sifirindan pahaliya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 aynen öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar