kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Yazlikta bi ses sistemi var philips marka 5+1 Bunu fiber optik kabloyla tvye bagladim ses sisteminden de optic mod sectim ama sadece 2 hoparlör den ses geliyor. hepsinden ses gelmesi icin ne yapmam lazım bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Ayarlarina baktin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 surround'a alman lazım mode'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 normal şartlarda hepsinden ses gelmez zaten. Klasik HD kanalları açtığında 2+1 ses alırsın. Moviemax Dizimax gibi 5.1 destekli kanallara geçtiğinde veya dd 5.1 bir film açtığında amfi otomatik 5.1'e döner. Ha birde zorla 5.1 moda alma gibi bir şey var. Virtual olarak yapıyor sana. yani 2.1 çıkışlı sesi bile sanal olarak 5.1 verdirtiyor o da ayarlarından yapılıyor. bozukluk var mı diye bakmak için ise ses test modu gibi bir şey olması lazım. Tüm hoparlöre tek tek ses verip hepsinin çalışıp çalışmadığını test ediyorsun. Eğer ses geliyorsa kablo veya hoparlörlerde sorun yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Goering said: surround'a alman lazım mode'u. oha oldu sabahtab beri ugrasiyorum adadass ama asiri az ses geliyo uydu takili bu arada normal kanal seyrediyorum yani. dvd alsam bi tane daha iyi ses gelir mi film izlerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 kzpmaza said: Goering said: surround'a alman lazım mode'u. oha oldu sabahtab beri ugrasiyorum adadass ama asiri az ses geliyo uydu takili bu arada normal kanal seyrediyorum yani. dvd alsam bi tane daha iyi ses gelir mi film izlerken? az ses gelmesi normal, sesi aç :) aktif subwoofer varsa biraz bass'ı kökle. equalizer varsa konuşmaları ön plana çıkartabilirsin vs. stormeagle da yazmış sen normal kanal izlerken surround açınca ses sistemi onu kafasına göre 5.1'e veriyor. DVD veya HD kanallarda normal surround alırsın. + downlaod ile bişi izliceksen sonunda AAC olanlar da 2.1 ses verir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Abi valla oldu surroundda movie music diye modlar var moviede arka hoparlörlerden cizirti geliyo sadece music yaptimdaha iyi simdi. Bass ve treble +10 yaptim rear center subw yazanlari da +10 yaptim. Uydu kumandasindan ses acinca aciliyo ses tv kumandasindaki etkilemiyo. simdi optik cikisi olan dvd alsam ondan da ses alabilirim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 dvd, playstation, xbox vs. hepsi olur. tv'nin kendi sesini kullanma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 5.1 7.1 gibi sistemlerin dolby ya da thx sinyal cozucusu vardir. Ona ayarlamak lazim. Mesela teledunya nat geo dolby surround. Baya iyi oluyodu belgeseli izlerken surround. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Hepinize tesekkur ettim. Tv ve ses sistemi de cok yeni olmamasina ragmen on numara ses cikiyo su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar